21 Mart 2015 Cumartesi

BEYAZ YALAN VOLKAN (ÇAĞLAR SAYIN) KİMDİR - ÇAĞLAR SAYIN KİMDİR BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ

beyaz yalan volkan kimdir, beyaz yalan dizisindeki volkan kim, beyaz yalan volkan kaç yaşında boyu kilosu kaç, beyaz yalandaki volkan gerçek adı ne hangi dizilerde oynadı, çağlar sayın kimdir, çağlar sayın biyografi, çağlar sayın resimleri, çağlar sayın kaç yaşında boyu kaç, çağlar sayın dizileri, çağlar sayın sevgilisi kim,

BEYAZ YALAN VOLKAN KİMDİR
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Show Tv'nin yeni dizisi olan Beyaz Yalan dizisi başrollerinde sevilen oyuncu ve sanatçı olan Kutsi ile kaçak gelinler dizisinden tanınan başarılı oyuncu Deniz Baysalın rol aldığı Beyaz Yalan dizisi ile ilgili bilgileri sizlere vermeye devam ediyoruz. 

Beyaz Yalan dizi oyuncuları arasında başrolde olan Deniz Baysal dizide Alara ve Melek adında iki karakteri canlandırmaktadır. Birbirlerine çok benzeyen Alara ve Melek tesadüfen tanışırlar ve hayatları ile ilgili çok önemli kararlar almaktadırlar. 

Oyuncu kadrosunda Kutsi, Deniz Baysal, Ebru Aykaç, Elif İskender, Ege Aydan, Onur Dikmen, Çağlar Sayın, Ebru Aytemur gibi başarılı isimlerin yer aldığı beyaz yalan dizisi hem oyuncu kadrosu ile hemde konusu ile oldukça beğenilmektedir. 

Beyaz Yalan dizisinde sergilediği oyunculuk performansı ile oldukça beğenilen ve sevilen oyuncular arasında olan Çağlar Sayın dizinin aranan isimlerindendir. Çağlar Sayın Beyaz Yalan dizisinde Volkan karakterini canlandırmaktadır. Yazımızın devamında sizler için Çağlar Sayın biyografi bilgileri ve yakışıklı oyuncunun resimlerini derledik.

BEYAZ YALAN OYUNCULARI>>>

Beyaz Yalan Dizisinde Volkan Karakteri Kim?

Çağlar Sayın Kimdir 
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Beyaz Yalan dizisinde Volkan karakterlerini canlandıran Çağlar Sayın, 09 Aralık 1984 yılında Manisa da doğmuştur. İlköğretim ve lise eğitimlerini Manisa'da tamamlayan yakışıklı oyuncu Çağlar Sayın aslen Mardin'lidir. 2004 yılında başladığı üniversite eğitimini 2010 yılında İstanbul Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümünü bitirerek tamamlamıştır. 

Ortaokul yıllarında oynadığı bir tiyatro oyunu sonrasında oyuncu olmaya karar veren yakışık oyuncu Çağlar Sayın bu güne kadar bir çok dizide yer almıştır. Çağlar Sayın, sonraları ise özel olarak Ayla Algan ve Burak Aksak’tan eğitim almıştır. Profesyonel olarak oyunculuk ile tanışması Doktorlar dizisinde Dilhan Özkan karakterini canlandırarak olmuştur. 

Daha sonra 2011 yılında Arka Sokaklar adlı dizide Şehin karakterini oynamıştır. 2012 yılında İffet dizisinde Berkay’ı canlandırmıştır. 2013 yılında gençlik dizisi olan Pis Yedili adlı dizide Fatih’i oynamıştır. Son olarak 2015 yılında ise Kaderimin Yazıldığı Gün adlı dizide Furkan karakterini canlandıran başarılı oyuncu şimdilerde ise Beyaz Yalan dizisinde Volkan karakterini canlandırmaktadır. 

Çağlar Sayın Sosyal Medya Hesapları: 
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Twitter: https://twitter.com/sayincaglar 
İnstagram: http://instagram.com/cglrsyn

Çağlar Sayın Resimleri


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder