16 Mart 2015 Pazartesi

MEDCEZİR DİZİSİ ALİ (CİHAN ŞİMŞEK) KİMDİR - CİHAN ŞİMŞEK KİMDİR BİYOGRAFİ RESİMLERİ

medcezir ali kimdir, medcezir ali karakteri kim, medcezirdeki ali kimdir, medcezir ali kaç yaşında, medcezir ali resimleri, medcezir ali hangi dizilerde oynadı, medcezir ali gerçek adı nedir, cihan şimşek kimdir, cihan şimşek kaç yaşında, turan cihan şimşek kimdir, turan cihan şimşek resimleri, cihan şimşek hakkında bilgi,

MEDCEZİR ALİ KARAKTERİ KİMDİR

Son dönemin en çok izlenen dizileri arasında olan ve sevilen dizi Medcezir her hafta yeni bölümleri ile Star TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam etmektedir. Cuma akşamlarının bir numaralı dizisi olan Medcezir dizisi ile ilgili bilgileri vermeye devam ediyoruz.

Herkesi ekrana kilitleyen Medcezir dizisi gerek oyuncu kadrosu ve gerek konusu ile oldukça sevilerek takip edilmektedir. Medcezir dizi oyuncuları genç oyunculardan oluşmaktadır. Güçlü oyuncu kadrosu ile başarılı bir şekilde ilerleyen medcezir dizisi oyuncularını sizlere tanıtmaya devam ediyoruz.

Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Hazar Ergüçlü, Şebnem Dönmez, Barış Falay, Aybüke Pusat, Defne Kayalar, Taner Ölmez, Hale Sürel, Barış Alpaykut, Milay Daner gibi başarılı bir çok oyuncu yer almaktadır. Medcezir dizi oyuncuları arasına yeni iki karakter daha katıldı. Her geçen gün oyuncu kadrosunu genişleten Medcezir dizisine Süreyya karakteri ve Ali karakteri adında iki yeni oyuncu dahil oldu.

Bilindiği gibi Mira babasının iflasından sonra taşınma kararı aldı ve yeni taşındığı mahallede yeni komşular arkadaşlıklar edinmeye başladı. Mira'nın yeni komşuları olan Süreyya hanım ve yeğeni Ali, artık Mira'nın çevresinde olmaya başlayacaktır. Medcezir izleyicileri tarafından en çok merak edilen ise Medcezir dizisine yeni katılan Ali karakterini canlandıran Cihan Şimşek isimli oyuncunun kim olduğudur. Yazımızın devamında Medcezir Ali kimdir, Cihan Şimşek kimdir gibi merak edilen soruların cevaplarını bulabilirsiniz.


Medcezir Dizisinde Ali Karakterini Canlandıran Kim?

Cihan Şimşek Kimdir
www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Medcezir dizisinde Ali karakterini canlandıran Cihan Şimşek, 6 Ağustos 1982 yılında Almanya'nın Bad Säckingen şehrinde doğmuştur. Şu an İstanbul'da yaşamaktadır. Asıl adı Turan Cihan Şimşek olan yakışıklı oyuncu daha önceden bir çok dizi ve reklam filmlerinde rol almıştır.

Cihan Şimşek ilk olarak 2009 yılında yayınlanan Bez Bebek dizisinde Selim rolünü canlandırarak tanınmış ve aynı zamanda Krispi ,Haribo ,Eti Cin reklamlarında da yer almıştır. Disney Channel Türkiye'de yayınlanan Zil Çalınca dizisinde başrolde, Metehan karakterini canlandırmaktadır. Dizinin bir parçası olarak çekilen Zil Çalınca Avı isimli Disney Channel'ın TV filminde Metehan karakteriyle başrol üstlenmiştir. Miray Daner'inde rol aldığı Merhaba Hayat dizisinde bir bölümlük konuk oyuncu olarak yer almış ve Miray Daner'in sevgilisi Rüzgar'ı canlandırmıştır. 

Turan Cihan Şimşek, başrolünde olduğu Zil Çalınca dizisiyle birlikte Türkiye'de daha fazla tanınmayı başarmış ve büyük hayran kitlelerine ulaşmıştır Zil çalıcada sonra Trt1 'de yayınlanan Bir Yastıkta dizisinde Poyraz karakterini canlandırmıştır. Son olarak Trt1'de yayınlanan Beni Böyle Sev'de Deniz karakterini canlandırmıştır. Şimdi ise başarılı oyuncu Medcezir dizisi oyuncu kadrosunda yer alarak Ali karakterini canlandırmaktadır. 

Cihan Şimşek Rol Aldığı Dizi ve Filmler

- 2015 Medcezir (Ali)
- 2013 Beni Böyle Sev
- 2013 Bir Yastıkta
- 2012 Merhaba Hayat
- 2012 Zil Çalınca
- 2009 Bez Bebek

Cihan Şimşek Resimleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder