9 Mart 2015 Pazartesi

KARA KUTU ZEYNEP (SÜMEYRA KOÇ) KİMDİR - SÜMEYRA KOÇ KİMDİR KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ

kara kutu dizi oyuncuları, kara kutu karakter isimleri, kara kutu dizisi zeynep, kara kutu dizisindeki zeynep kimdir, kara kutudaki zeynepin gerçek adı nedir, kara kutu zeynep karakteri gerçekte kimdir, kara kutu zeynep resimleri, kara kutu zeynep hangi dizilerde oynadı, sümeyra koç kimdir, sümeyra koç kaç yaşında, sümeyra koç biyografi, sümeyra koc hakkında bilgi, sümeyra koç resimleri

KARA KUTU ZEYNEP KİMDİR
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com
Eski istihbaratçı bir adamın, bir gün hafızasını kaybetmesi sonucu bambaşka bir kimlik ve hayatla yaşamasını ve daha sonra gerçek kimliğini öğrenmeye çalışmasını anlatan yepyeni bir dizi olan Kara Kutu dizisi izleyici tarafından oldukça ilgi görmüş durumdadır. 

Kanal D ekranlarında başlayan Kara Kutu dizi oyuncuları arasında Orhan Kılıç, Sümeyra Koç, Deniz Uğur, Hazım Körmükçü, Hakan Eratik, Barış Bağcı, M.Ali Kaptanlar, Ali Yoğurtçuoğlu, Zamire Kasapoğlu, Remzi Evren, Burcu Tutkun, Şevval Sam, Gökhan Azlağ gibi başarılı bir çok oyuncu yer almaktadır. 

Kara Kutu dizi konusu ve oyuncu kadrosu ile oldukça beğenilmiş ve beklenilen ilgiyi görmüştür. Kara Kutu dizi karakterleri içerisinde en çok beğenilen ve sevilen oyunculardan bir tanesi Sümeyra Koç isimli oyuncudur. Sümeyra Koç, Kara Kutu dizisinde Zeynep karakterini canlandırmaktadır. Dizide Zeynep karakteri 30'lu yaşlarda güzel bir kadındır. Mehmet'in çalıştığı bara gidip gelmektedir ve bir gece barda çıkan kavgada Mehmet'i hastaneye götürür ve böylece yakınlaşmaya başlamaktadırlar. Zeynep karakteri ise öyle göründüğü gibi bir insan değildir. 

KARA KUTU DİZİ OYUNCULARI>>>

Kara Kutu Dizisi Zeynep Karakteri Kimdir?
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com
Sümeyra Koç Kimdir 

Kara Kutu dizisinde Zeynep karakterini canlandıran Sümeyra Koç, 27 Şubat 1987 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Kalabalık ve keyifli bir aile ortamında büyüdüğünü söyleyen güzel oyuncu 3 kardeştir ve ailenin en küçüğüdür. 

Güzel ve başarılı oyuncu Sümeyra Koç, Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun olmuştur. Üniversiteden mezun olduktan sonra oyuncu olmaya karar veren Sümeyra Koç, Bahar Kerimoğlu ve Özay Fecht'den oyunculuk dersleri almıştır. Daha sonra Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde Kayhan Yıldızoğlu'nun öğrencisi olmuştur. Daha sonra ise Şahika Tekand'da tiyatro eğitimi almıştır. 

Sümeyra Koç daha bu güne kadar Lale Devri, Sana Bir Sır Vereceğim, Kurt Seyit ve Şura gibi başarılı dizilerde rol almış ve dizilerin yanı sıra Turkcell reklamlarında da oynamıştır. 1,73 cm boyunda ve 60 kg ağırlığında olan güzel oyuncu, arkadaşları ile beraber olmaktan, yürüyüş yapmaktan, fırsat buldukça seyahat etmeyi ve yeni yerler görmeyi, kısacası gezmeyi ve gezdiğim yerlerden sevdiğim insanlara küçük hediyeler almayı çok sevdiğini belirtmektedir.

Sümeyra Koç Rol Aldığı Diziler

- Kara Kutu
- Kurt Seyit ve Şura
- Sana Bir Sır Vereceğim
- Lale Devri

Sümeyra Koç Resimleri


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder