12 Mart 2015 Perşembe

ACİL AŞK ARANIYOR DİZİ OYUNCULARI KİMLER KONUSU NEDİR - ACİL AŞK ARANIYOR DİZİSİ

acil aşk aranıyor oyuncuları, acil aşk aranıyor dizi konusu, acil aşk aranıyorda kimler oynuyor, acil ask aranıyor oyuncu kadrosu, acil ask karakter isimleri, acil ask aranıyor dizisinde kim kimdir, acil aşk aranıyor ne zaman başlıyor, acil aşk aranıyor dizisi yeni bölüm, acil servis dizisi bitti mi, acil servisin yeni adı acil aşk aranıyor mu,

ACİL AŞK ARANIYOR DİZİSİ
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Daha önce Acil Servis adı ile başlayan ve iki bölüm yayınlanan Show TV'nin yeni dizisi köklü bir değişiklik yaparak artık ekranlara Acil Aşk Aranıyor ismi ile gelecektir. Acil Aşk Aranıyor isimli yeni dizi hakkındaki tüm bilgiler yazımızın devamındadır. 

Başrollerinde Serhat Teoman ve Duygu Yetiş'in yer aldığı romantik komedi tarzı bir dizi olan Acil Aşk Aranıyor yeni bölümleri ile Show Tv ekranlarında izleyici ile buluşacaktır. Yeni ismi ile yayınlanacak olan Acil Aşk Aranıyor dizisi oyuncu kadrosunda fazla bir değişiklik olmamaktadır. 

Show Tv'nin yeni dizisi Acil Aşk Aranıyor oyuncuları arasında Serhat Teoman, Duygu Yetiş, Rojda Demirer, Tamer Tıraşoğlu, Sinem Uçar, Gökhan Soylu ve Serkan Öztürk gibi başarılı bir çok oyuncu yer almaktadır. Acil Aşk Aranıyor dizisinde Sinan ve Nisan karakterleri önce komşu olduklarını ve aralarında yaşanan tatlı sürtüşmelerin, ardından daha sonra aynı hastanede çalıştıklarını öğrenmektedirler.

Acil Aşk Aranıyor dizisi ile ilgili bir çok bilginin araştırılması üzerine ve özellikle acil aşk aranıyor oyuncuları kimler, acil aşk aranıyor oyuncu isimleri ve karakter isimleri neler, dizide kim hangi rolde gibi bir çok sorunun sorulması ile birlikte, sizlere acil aşk aranıyor dizisi hakkında merak edilen bilgileri paylaşacağız. 

Acil Aşk Aranıyor Dizi Oyuncuları 
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Acil Aşk Aranıyor Sinan - Serhat Teoman
Acil Aşk Aranıyor Nisan - Duygu Yetiş Kimdir Tıklayınız>>>
Acil Aşk Aranıyor Ayla Rojda Demirer
Acil Aşk Aranıyor Berzan Tamer Tıraşoğlu Kimdir TIKLAYINIZ>>>
Acil Aşk Aranıyor Asuman Sinem Uçar
Acil Aşk Aranıyor MuratGökhan Soylu
Acil Aşk Aranıyor Malik Serkan Öztürk


Acil Aşk Aranıyor Dizi Konusu

Show Tv de yayınlanan Acil Servis dizisinin ismi değişerek Acil Aşk Aranıyor olması ile birlikte konusu da değişen dizide Doktor Sinan ve Doktor Nisan karakterleri arasında gelişen olayları romantik komedi tarzında anlatmakta olan Acil Aşk Aranıyor dizisinde önce komşu olan ve tanışmaları terslikle başlayan Sinan ve Nisan'ın daha sonra aynı hastanede çalıştıklarını öğrenmeleri ile gelişen olaylar konu olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder