9 Mart 2015 Pazartesi

PARAMPARÇA SOLMAZ (GÜNEŞ EMİR) KİMDİR - GÜNEŞ EMİR KİMDİR KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ

paramparça solmaz kimdir, paramparça solmaz karakteri, paramparçadaki solmazın gerçek adı, paramparça solmaz karakteri kaç yaşında, paramparça solmaz hakkında bilgi, paramparça solmaz resimleri, güneş emir kimdir, güneş emir biyografi, güneş emir kaç yaşında, güneş emir boyu kilosu kaç, güneş emir resimleri, paramparça güneş karakteri kim,

PARAMPARÇA SOLMAZ KİMDİR
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Pazartesi akşamları yayınlanan ve oldukça ilgi gören sevilen dizi paramparça oyuncuları da tanınan ve sevilen isimlerden oluşmaktadır. Paramparça dizi oyuncuları arasında olan beğenilen isimlerden bir tanesi Güneş Emir isimli oyuncudur. Sizlere dizideki tüm oyuncuları tanıtmaya devam etmekteyiz. 

Her hafta yeni bölümleri ile ekranlarda olan Paramparça dizisi kısa zamanda tutularak zirveye oturmayı başarmıştır. Paramparça dizisinde Gülseren karakterini canlandıran Nurgül Yeşilçay ile, Cihan karakterini canlandıran Erkan Petekkaya arasında yaşanan imkansız bir aşkı konu alan dizi, izleyicinin ilgisini çekerek he hafta izleyenleri soluksuz ekrana kilitlemektedir.

Başrollerinde Erkan Petekkaya, Nurgül Yeşilçay, Alina Boz, Leyla Tanlar, Ebru Özkan, Nursel Köse, Güneş Emir, Burak Tozkoparan gibi başarılı isimlerin yer aldığı Paramparça dizisi konusu kadar oyuncuları ile de oldukça beğenilmektedir. Dizinin oyuncuları arasında olan ve Solmaz karakterini canlandıran Güneş Emir sevilen isimlerin başında gelmektedir.

Paramparça dizisi izleyicilerinin merak ettiği ve Solmaz karakterinin kim olduğu araştırılmaktadır. Bizde sizlere bu yazımızda Güneş Emir kimdir, Güneş Emir hangi dizilerde oynadı, kaç yaşında, boyu, kilosu gibi bilgiler ile Paramparça dizisi Solmaz kimdir, paramparça dizisinde Solmaz karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı nedir gibi soruların cevaplarını paylaşacağız.

PARAMPARÇA DİZİ OYUNCULARI>>>

Paramparça Dizisi Solmaz Karakteri Kimdir

Güneş Emir Kimdir
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Paramparça dizisinde Solmaz karakterini canlandıran Güneş Emir, 10 Mayıs 1985 tarihinde İstanbul da doğmuştur. Güneş Emir 2002 senesinde İstanbul Üniversitesi Su Mahsulleri Mühendisliği kazanmış ve 2007 yılında mezun olmuştur. İstanbul Üniversitesinden mezun olduktan sonrasında Güneş Emir, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Oyunculuk bölümünü kazanmış ve 2011 senesinde mezun olmuştur. 

Güneş Emir, Tobav Oyunculuk Atölyesi, Basat Oyunculuk ve İstasyon Sanat Evi şeklinde çeşitli eğitim kurumlarında oyunculuk üzerine eğitimler almıştır. Güneş Emir İlk olarak 2002 senesinde gösterilen O Şimdi Asker isimli film ile isim yapan biri olmuştur. Deniz Yıldızı isimli dizide de rol alan başarı göstermiş bir performans sunan oyuncu bu dizi ile beraber sevilmiştir. 
1,55 cm ve 40 kg ağırlığında olan Güneş emir, şu anda Star Televizyonunda gösterilen Paramparça isimli dizide Solmaz karakteri ile seyirci karşısındadır. 

Güneş Emir Twitter Hesabı : twitter.com/Gunesemir85 

Güneş Emir Rol Aldığı Dizi ve Filmler

Paramparça, 
Babam Dokuz Doğurdu, 
Erkekler, 
A.Ş.K, 
Beni Yeniden Sev, 
Deniz Yıldızı 
O Şimdi Asker 

Güneş Emir Resimleri



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder