29 Mart 2015 Pazar

29 MART SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI - 29 MART SURVİVOR KİM ELENDİ

29 MART DOKUNULMAZLIK OYUNU
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Survivor All Star yarışması 21. bölüm ile 29 Mart Pazar akşamı ekranlara gelecek ve yine zorlu bir dokunulmazlık oyunu oynanacak ve adadan bir yarışmacı daha elenecek. 21 Mart Pazar akşamı Ünlüler Gönüllüler arasında oynanan dokunulmazlık hakkındaki bilgileri ve kimin kazandığını yazımızın devamında bulabilirsiniz.

Cumartesi günleri ödül oyunu, Pazar günleri ise dokunulmazlık oyunu oynanan survivor all starda bu hafta, yani 29 Mart Pazar günü yine ünlüler ve gönüllüler arasında dokunulmazlık oyunu oynandı. Survivor all star da belki de en önemli oyunlardan biri olan dokunulmazlık oyunları, kaybeden takım için bir kişinin eksilmesi demektir. 

29 Mart Pazar akşamı Survivor All Star 21. bölümde bu hafta da aynı şekilde iki takım arasında bir dokunulmazlık oyunu oynandı ve bu dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımı kazandı. Oyunu kaybeden takım ise ada konseyine giderek elenmesini istedikleri bir yarışmacının ismini yazdılar. Survivor all star 29 Mart ada konseyinde en çok kimin ismi yazıldı sorusu ile ilgili detaylar yazımızın devamında.

Survivor 29 Mart Dokunulmazlık Oyunu...
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Survivor All Star 29 Mart Pazar akşamı oynanan Dokunulmazlık oyununda yarışmacılar birbirlerini 2 tekerlekli araba da çekerek parkuru tamamlamaya çalışacaklar. Kumsala kurulan engelleri sırası ile geçmeye çalışarak arabanın üzerindeki kişiyi taşıyacaklar ve parkurun sonuna getirmeye çalışacaklar. 

Dokunulmazlık Oyunu Sonucu;

ÜNLÜLER        : 6
GÖNÜLLÜLER : 10


Oyunu kaybeden takım ada konseyini gerçekleştirdi ve konseyde Almeda ve Merve Oflaz eleme için seçilen ilk aday oldu. Bilindiği gibi kaybeden takımı arasında da SMS oylaması yapıldı ve oylama sonunda SMS de birinci çıkan isim, Almeda ve Merve Oflaz'ın karşısına bir isim seçecek ve bu üç kişi arasından biri elenecek. Peki bu iki kişi arasındaki eleme nasıl olacak. Almeda ve Merve Oflaz'ın karşısına çıkan isim arasında yapılacak eleme bu haftaki ünlüler takımı SMS sonuçlarına göre belli olacak yani oylamada en az oyu alan kişi elenecek.


Geçen Haftaki Gönüllüler SMS Sonuçlarında Kim Birinci Olmuştu...

Geçen hafta ki Gönüllüler takımı arasında yapılan SMS oylaması sonucunda birinci seçilen ve en çok oyu alan kişi Hilmicem olmuştu. Hilmicem, Begüm'ün karşısına bir isim söyledi ve Seda'yı seçti. Seda ile Begüm arasındaki SMS oylaması sonucu bakıldı ve Seda daha az oy aldığı için elenen isim Seda olmuştu.


survivor all star 29 mart dokunulmazlık oyunu sonucu, dokunulmazlık oyununu kim kazandı, 29 mart dokunulmazlık kimin oldu, survivor ada konseyinde kimin ismi yazıldı, dün akşam survivorda en çok kimin ismi çıktı, sörvayvır kimin ismini yazdı, en çok ismi çıkan kim oldu, elendi mi, sorvayvır elenecek mi, dokunulmazlık oyunu kaç kaç bitti

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder