22 Mart 2015 Pazar

22 MART PAZAR SURVİVOR ADA KONSEYİNDE KİMİN İSMİ YAZILDI - EN ÇOK İSMİ YAZILAN KİM OLDU

survivor ada konseyinde kimin ismi yazıldı, 22 mart ada konseyinde kimin ismi yazıldı, 22 mart konseyde en çok kimin ismi çıktı, 22 mart ada konseyinde ismi yazılan kim, dün akşam survivorda kimin yazıldı, 22 mart ada konseyinde yaşananlar, 22 mart ada konseyi yazılan isimler, kim kimin ismini yazdı

22 MART ADA KONSEYİNDE KİMİN İSMİ YAZILDI?


22 Mart Pazar akşamı 17. bölümü ile ekrana gelen sevilen yarışma Survivor All Star bu akşamda nefes kesen bir dokunulmazlık oyunu ile hafızalara kazındı. Bilindiği gibi her dokunulmazlığı kaybeden takım o hafta bir kişiyi elemektedirler. İki hafta üst üste dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımından en son elenen kişi Ahmet Dursun olmuştu. Ahmet Dursun bilindiği gibi rahatsızlığı nedeni ile elenmişti.


Survivor All Star yarışmasının elemesi bu hafta yani 24 Mart Salı akşamı yapılacak. En iyilerin yarıştığı survivor all starda adadan ilk gidecek isim bu akşam belli olacak. Bilindiği gibi Survivor All Star yarışmasında dokunulmazlık oyununu 22 Martta Ünlüler kazandı ve Gönüllüler ada konseyine gittiler. 

Survivor All Star da bir eleme günü daha geldi ve kimin eleneceği, elenen kişinin Ünlülerden mi Gönüllülerden mi olacağı merak edilmeye başlandı. Ekranların en çok izlenen ve sevilen yarışması Survivor All Star yeni bölümleri ile bu hafta yine ekranlarda oldu. Cumartesi ve Pazar günleri yayınlanan survivor all star yarışmasında, cumartesi akşamı ödül oyunu oynandı. Pazar akşamı ise Ünlüler Gönüllüler arasında dokunulmazlık oyunu oynandı. 

Eleme için ada konseyini gerçekleştiren Gönüllüler oylama ile bir kişiyi seçtiler. Takımın yapılan ada konseyinde oylama sonucunda en çok ismi çıkan kişi Begüm oldu. Yani Begüm survivor all star yarışmasında eleme için seçilen ilk kişi oldu. Begüm'ün karşısına bir isim daha çıkacak ve elenen isim bu iki kişi arasından olacak. 

Survivor 22 Mart Ada Konseyinde Kimin İsmi Yazıldı?

22 MART ADA KONSEYİNDE BEGÜM İSMİ YAZILDI?




Oylama sonucu Begüm'ün seçilmesi ile eleme için bir isim daha belirlenecek ve Begüm'ün karşısına çıkacak ismi ise Gönüllüler takımı için yapılan SMS sonuçlarına göre, birinci seçilen kişi seçecek. SMS oylamasına göre birinci seçilen kişi takımdan bir kişinin ismini söyleyecek ve eleme Begüm ile sms birincisinin söylediği isim arasında olacak. 
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Eleme için ilk seçilen isim olan 
Begüm acaba bu akşam elenecek mi, birde Begüm'ün karşısına kim seçilecek, Gönüllüler takımından en yüksek smsi kim alacak ve birinci olan kişi kim olacak tüm bu sorular izleyici tarafından büyük merakla beklenmektedir. Sizlere bu yazımızda survivor Gönüllüler takımından bu hafta kim elendi, gönüllülerden en yüksek oyu kim aldı ve eleme kimler arasında oldu gibi merak edilenleri sizlere anlık olarak paylaşacağız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder