24 Mart 2015 Salı

SURVİVOR 24 MART SMS SIRALAMASI ACUNN.COM - 24 MART SURVİVOR SMS SONUÇLARI

survivor all star gönüllüler sms sonuçları, gönüllülerden kim birinci oldu, sms sıralaması, 24 mart gönüllüler sms sıralaması, 24 mart salı gönüllüler oylama sonuçları, survivor all star 24 mart halk oylaması sonuçları, acunn.com gönüllüler sms sıralaması, 24 marttaki oylamanın sonucu, gönüllülerden dün akşam en çok oyu kim aldı, gönüllülerden en çok sms alan isim kim,

24 MART SURVİVOR SMS SIRALAMASI
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Bu sezon bugüne kadarki Survivor serisinin en iyilerinin yarıştığı Survior All Star tüm heyecanı ile devam ediyor. Her hafta zorlu ve nefes kesen oyunlarla ekranlarda olan Survivor All Star bu hafta da yine zorlu ve heyecan dolu oyunlarla izleyicinin karşısında oldu. 

Bilindiği gibi Pazar akşamları oynanan dokunulmazlık oyunu haftanın elenen kişinin belirlendiği oyundur. Bu hafta yani 24 Mart Salı akşamı bir kişi daha adaya veda edecek. Bu hafta adadan giden isim gönüllüler takımından olacak. Dokunulmazlığı kaybeden gönüllüler takımı 22 mart pazar akşamı ada konseyinde Begüm ismini yazdılar ve ilk aday Begüm oldu. 

Begüm'ün ilk aday olarak seçilmesinin ardından Gönüllüler takımı arasında bir de sms oylaması yani halk oylaması yapıldı. Bu sms sonuçları ise 24 Mart Salı akşamı açıklanacak ve sms de birinci olan kişi Begüm'ün karşısına bir isim seçecek eleme bu iki kişi arasında yapılacak. 19. bölümü ile bu akşam ekrana gelecek olan Survivor All Star yarışmasında 5. haftanın eleneni belli olacak ve bu elenen kişi adadan giden 4. isim olacak. Bakalım bu hafta gönüllülerden kim elenecek. Survivor All Star 24 Mart Gönüllüler takımı SMS sonuçları ile ilgili detaylar ve bilgiler burada olacaktır. 

24 Mart Suvivor Gönüllüler SMS Sonuçları

1- Hilmicem
2- Özlem
3- Turabi
4- Begüm
5- Hasan
6- Sahra
7- Seda
8- Nadya
9- Taner
10- Bozok



Geçtiğimiz Haftalarda Survivor All Starda Yaşananlar.
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Survivor All Star yarışmasında ilk eleme Gönüllüler takımı arasında oluştu ve adadan giden kişi ise Duygu Çetinkaya olmuştu. İlk hafta elenen isim Gönüllülerden olurken daha sonra ise üst üste dokunulmazlık kaybeden takım Ünlüler oldu ve ünlülerden ilk elenen isim Fulya oldu, daha sonra ise mide rahatsızlığı nedeni ile elenen ikinci isim Ahmet Dursun oldu. Böylelikle Gönüllüler takımı 10 kişi, Ünlüler takımı ise 9 kişilerdir. Bu hafta gönüllülerden elenen kişinin ardından takımların sayıları eşit olacak ve her iki takımda 9 kişi kalacaklar. 

Peki Bu hafta Gönüllülerden Kim Birinci Olur.

Gönüllüler takımı arasında yapılan SMS sonuçları ile ilgili sonuçları sizlere burada paylaşacağız ve bilindiği gibi 3 martta gönüllüler arasında yapılan sms oylaması sonucu şu şekildeydi;

Survivor Gönüllüler 3 Mart SMS Oylama Sonuçları

01- Turabi
02- Hilmicem
03- Duygu
04- Sahra
05- Taner
06- Seda
07- Hasan 
08- Özlem
09- Begüm
10- Nadya
11- Bozok

Sizce Bu Hafta SMS Birincisi Kim Olur?
Tahminlerinizi Paylaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder