7 Mart 2015 Cumartesi

BEŞİKTAŞ CLUB BRUGGE MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA - CLUB BRUGGE BEŞİKTAŞ MAÇI 12 MART

beşiktaş club brugge maçı  nezaman saat kaçta, club brugge beşiktaş maçı hangi kanalda, beşiktaş uefa maçını hangi kanal verecek, beşiktaş club brugge maçını canlı veren kanallar, club brugge beşiktaş maçı canlı veren kanallar, beşiktaş uefa avrupa ligi maçını hangi kanal verecek, club brugge beşiktaş maçı kaç kaç bitti, beşiktaşın maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta, club brugge, clup bürüş beşiktaş maçı,

BEŞİKTAŞ CLUB BRUGGE MAÇI NE ZAMAN
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
UEFA Avrupa Ligi 2. tur maçlarının bitmesinin ardından gözler şimdi Avrupa Ligi 3. tur maçlarına çevrildi. UEFA Avrupa liginde son maçında ingiliz takımı olan Liverpool'u İstanbul da uzatmalar sonucunda penaltıların kullanılması ile beraber 6-4 yenen temsilcimiz Beşiktaş şimdi 3. tur maçı için hazırlanmaktadır. 

Bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde uefa avrupa ligi 3. tur maçları için kuralar çekildi ve son 16'ya kalan takımların eşleşmeleri yapılmıştı. Avrupa liginde iyi bir performans sergileyen temsilcimiz Beşiktaş'ın şimdi ise önündeki maç Belçika takımı olan Club Brugge isimli takım ile oynanacaktır. 

Beşiktaş Club Brugge maçı ile ilgili detayları ve bilgileri sizler için derledik, Beşiktaş taraftarlarının ve tüm Türkiye'nin merakla bekledikleri ve heyecanlandıkları Beşiktaş Club Brugge maçı ile ilgili hangi kanalda yayınlanacak, ne zaman oynanacak gibi bir çok soru sorulmaktadır. Beşiktaş Club Brugge maçının ilki 12 Mart Perşembe günü Club Bruggenin sahasında oynanacaktır. Beşiktaş Club Brugge maçının ikincisi yani rövanşı ise 19 Mart Perşembe günü İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadında oynanacaktır. 

BEŞİKTAŞ CLUB BRUGGE MAÇI İLK 11'İ>>>

Beşiktaş Club Brugge Maçı İle İlgili Bilgiler

Beşiktaş Club Brugge Maçı Ne Zaman
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
  - 12 Mart 2015 Perşembe Akşamı
                  Rövanş Maçı
  - 19 Mart 2015 Perşembe Akşamı

Beşiktaş Club Brugge Maçı Saat Kaçta
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
  - Club Brugge Beşiktaş Maçı Saat 20:00 da
                  Rövanş Maçı
  - Beşiktaş Club Brugge Maçı Saat 22:00 da

Beşiktaş Club Brugge Maçı Hangi Kanalda

  - Beşiktaş Club Brugge Maçının ikiside Star Tv de Canlı olarak verilecektir.

12 Mart Perşembe Club Brugge Beşiktaş Maçı bilgileri yukarıdaki gibidir. Maçın bitiminden hemen sonra ise Club Brugge Beşiktaş Maçı ile ilgili önemli anları, Club Brugge Beşiktaş Maçı kaç kaç bitti, Club Brugge Beşiktaş Maçı golleri ve özeti gibi merak edilen tüm bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

                                   

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder