14 Mart 2015 Cumartesi

KİRAZ MEVSİMİ AYAZ VE ÖYKÜ RESİMLERİ - SERKAN ÇAYOĞLU VE ÖZGE GÜREL KİMDİR

kiraz mevsimi ayaz ve öykü kimdir, kiraz mevsimi ayaz kimdir, kraz mevsimi öykü kimdir, kiraz mevsimi oyuncuları kimler, serkan çayoğlu kimdir, özge gürel kimdir, serkan çayoğlu özge gürel resimleri, kiraz mevsimi öykü ayaz resimleri, öyaz resimleri, kiraz mevsimi öyaz birlikte resimleri, ayaz ve öykü beraber resimleri, ayazla öykü gerçekte sevgili mi, serkan çayoğlu özge gürel hangi takımlı, serkan çayoğlu özge gürel kaç yaşında

KİRAZ MEVSİMİ ÖYKÜ VE AYAZ (ÖYAZ)
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Bir çok dizi ile en çok izlenen kanallardan biri olan Fox Tv başarılı dizilere imza atmaktadır. Hemen hemen her gün sevilen bir diziye yer veren Fox Tv'in dizileri arasında en çok izlenen ve sevilen dizilerinden bir tanesi de Kiraz Mevsimi dizisidir.

Her hafta Cumartesi günü en çok izlenen diziler arasında olan Kiraz Mevsimi oyuncuları ve konusu olarak büyük beğeni toplamıştır. Dizinin başrol oyuncuları olan Öykü, Ayaz yani Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel bir anda herkesin tanıdığı ve sevdiği isimler haline gelmiştir.

Fox Tv Kiraz Mevisimidizi oyuncuları arasında Serkan Çayoğlu, Özge Gürel, Dağhan Külegeç, Nilperi Şahinkaya, Nihal Işıksaçan, Serkan Börekyemez, Aras Aydın, Neslihan Yeldan, Canan Saman, Hakan Çimenser gibi isimler yer almaktadır.

Kiraz Mevsimi dizisinde Öykü karakterini, Özge Gürel canlandırmaktadır. Ayaz karakterini ise Serkan Çayoğlu oynamaktadır. Güzelliği ile bir anda herkesin sevgilisi olan kiraz mevsiminin öyküsü yani Özge Gürel dizide en çok aranan ve sevilen isimlerin başında gelmektedir. Ayaz karakterini canlandıran Serkan Çayoğlu ise genç kızların sevilisi olmuş durumdadır. 
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Öykü ile Ayaz birbirlerine aşık iki gençtir, çok sık kavga edip ama tekrar barışan aşıklar en son evlenmeye karar vermişlerdi. Bakalım öykü ve ayaz evlenebilecekler mi? Kiraz Mevsimi dizisinin iki sevilen karakterleri olan Öykü ve Ayaz hakkında izleyiciler tarafından bir çok araştırma yapılmaktadır. Dizinin sevenleri karakterler hakkında kaç yaşında, nereli, boyu kilosu kaç gibi soruların yanı sıra serkan çayoğlu sevgilisi kim, serkan çayoğlu ve özge gürel gerçekte sevgili mi, ayaz hangi takımı tutuyor ve hatta ayaz ve öykü sigara içiyor mu diye bile araştırmalar yapılmaktadır. 

Kiraz Mevsimi Öykü ve Ayaz karakterleri bu kadar çok sevilirken, bizlerde sizler için Kiraz Mevsimi dizisinde Öykü karakterini canlandıran güzel oyuncu Özge Gürel ve yakışıklı oyuncu Serkan Çayoğlu ile ilgili merak edilenleri, Ayaz ve Öykü'nün birlikte resimlerini sizler için derledik. Sevilen oyuncular hakkında merak edilenler ve resimleri yazımızın devamındadır.


KİRAZ MEVSİMİ AYAZ (SERKAN ÇAYOĞLU) KİMDİR>>>
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Kiraz Mevsimi'nin sevilen oyuncuları Öykü ve Ayaz karakterlerinin birlikte olan resimlerini sizler için derledik. Sevilen oyuncuların biyografi bilgilerine yukarıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz. Oyuncular hakkında düşüncelerinizi paylaşarak oyunculara destek olabilirsiniz.

İşte Öykü ve Ayaz Resimleri





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder