17 Mart 2015 Salı

SURVİVOR 17 MART ELEME GECESİNDE YAŞANAN İLGİNÇ VE ÖNEMLİ OLAY NEDİR - 17 MART KONSEYDE YARIŞMACILAR NEYE ŞAŞIRIYORLAR

SURVİVOR 17 MART SALI ADA KONSEYİNDE NELER OLDU

Ekranların en çok izlenen ve beğenilen yarışma programı olan Survivor All Star tüm heyecanı ile devam etmektedir. Her hafta 4 gün izleyici ile buluşan sevilen yarışma survivor all star bugünde yani 17 Mart Salı akşamı da yine ekranlarda oldu. 

Bilindiği gibi Salı akşamları survivor all star da eleme gecesi olmaktadır. Her hafta Salı günü bir yarışmacı adaya veda etmektedir. Survivor All Starda bu hafta ünlüler ve gönüllüler arasında oynanan dokunulmazlık oyununu gönüllüler kazandı ve ünlüler ada konseyine gittiler ünlüler adadan gitmesini istedikleri isimleri yazarak yazılan isimlerden en çok Merve Oflaz ismi çıktı. 

Sonrasında ise Merve'nin karşısına bir isim çıkarmak için ünlüler takımı arasında yapılan sms halk oylaması sonucunda oylamada birinci olan kişi bir isim söyleyecek ve eleme o kişi arasında olacak. Fakat survivor tanıtımlarında 17 Mart akşamı konsey adasında elenen kişinin belli olması ile ilgili toplanan yarışmacılar Acun Ilıcalı'dan duydukları bir haber ile çok şaşırıyorlar. 

Merve Aydın ile Almeda'nın ağlaması dikkat çekerken tüm yarışmacıların ise ağzı açık kalıyor, duyulan bu haber her ne ise gönüllüler takımını bile oldukça şaşırtmış durumdadır. Bakalım eleme gecesininde neler yaşanacak. yoksa yine survivor da bir diskalifiye olayı mı yaşandı yarışmacılar arasında kavga mı oldu. 

Bu akşamki bölümde ödül oyunundan sonra Berna ve Doğukan şiddetli bir tartışmaya girdiler ve bağırışmalar oldu. Doğukan ve Berna'nın tartışması kavgaya mı dönüştü acaba diye akıllara bu şekilde bir soru gelmektedir.

Survivor 17 Mart Salı akşamı ada konseyinde yaşanan olay ve herkesin şaşırdığı haber ise Ahmet Dursun'un elenme haberi oldu. 


Ahmet Dursun rahatsızlığı nedeni ile yarışmaya devam edememesi doktorlar tarafından açıklanmış ve yarışmadan çıkmasına karar verilmiştir. Bu hafta Ünlüler takımından elenen isim Ahmet Dursun oldu.

survivor all starda salı akşamı neler yaşandı, survivor 17 mart salı akşamı ada konseyinde yaşanan önemli olay, 17 mart survivorda yarışmacıların şaşırdıkları olay nedir, ahmet dursun yarışmadan mı ayrıldı, almeda mı elendi, 17 mart kim elendi, survivor 17 mart kim elenecek

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder