16 Mart 2015 Pazartesi

15 MART SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI - 15 MART SURVİVOR MERVE OFLAZ ELENDİ Mİ

survivor all star 15 mart dokunulmazlık oyunu sonucu, dokunulmazlık oyununu kim kazandı, 15 mart dokunulmazlık kimin oldu, survivor ada konseyinde kimin ismi yazıldı, dün akşam survivorda en çok kimin ismi çıktı, sörvayvır ünlüler kimin ismini yazdı, ünlülerde en çok ismi çıkan kim oldu, merve oflaz elendi mi, sorvayvır merve elenecek mi

SURVİVOR 15 MART DOKUNULMAZLIK OYUNU SONUCU
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Her hafta giderek zorlaşan, açlık ve yorgunluğun arttığı Survivor All Star yarışması çekişmeli ve zorlu oyunlarla devam etmektedir. Cumartesi, Pazar, Pazartesi, Salı günleri ekranlarda olan sevilen yarışma survivor all star bu hafta da yine heyecan dolu oyunlarla ekranlarda oldu.

Cumartesi günleri ödül oyunu, Pazar günleri ise dokunulmazlık oyunu oynanan survivor all starda bu hafta, yani 15 Mart Pazar günü yine ünlüler ve gönüllüler arasında dokunulmazlık oyunu oynandı. Survivor all star da belki de en önemli oyunlardan biri olan dokunulmazlık oyunları, kaybeden takım için bir kişinin eksilmesi demektir. 

Bu hafta da aynı şekilde iki takım arasında bir dokunulmazlık oyunu oynandı ve bu dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımı kazandı. Oyunu kaybeden ünlüler ise ada konseyine giderek elenmesini istedikleri bir yarışmacının ismini yazdılar. Survivor all star 15 Mart ada konseyinde en çok kimin ismi yazıldı sorusu ile ilgili detaylar yazımızın devamında.

Survivor 15 Mart Dokunulmazlık Oyunu...
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Survivor all star da pazar akşamı oynanan dokunulmazlık oyunu tekerlek yuvarlama oyunu oldu. Bu tekerlek yuvarlama oyununda iki takım ikişer gruplar halinde büyük bir tekerleği yuvarlayarak zorlu bir parkurdan geçirmeye alıştılar. Oyunu kazanmak için bir takımın 10 olması gerekiyordu. Oyunun sonucu ise 10-9 Gönüllüler takımının kazanması ile son buldu.

Oyunu kaybeden Ünlüler takımı ise bu hafta ikinci kez kaybettikleri dokunulmazlık oyunu sonucu ada konseyine gittiler ve bir yarışmacının ismini belirlediler. Oylama sonucunda en çok ismi çıkan kişi Merve Oflaz oldu.

Merve Oflaz eleme için seçilen ilk aday oldu. Bilindiği gibi Ünlüler takımı arasında da SMS oylaması yapıldı ve oylama sonunda SMS de birinci çıkan isim, Merve Oflaz'ın karşısına bir isim seçecek ve bu iki kişi arasından biri elenecek. Peki bu iki kişi arasındaki eleme nasıl olacak. Merve ve karşısına çıkan isim arasında yapılacak eleme bu haftaki ünlüler takımı SMS sonuçlarına göre belli olacak yani oylamada en az oyu alan kişi elenecek.

17 Mart Ünlüler SMS Sonuçları>>>



Survivor Ünlüler takımından en çok SMS'i alan kişi Serenay oldu. Fakat Ahmet Dursun sakatlığı yüzünden bu hafta elenen isim oldu.


Geçen Haftaki Ünlüler SMS Sonuçlarında Kim Birinci Olmuştu...

Geçen hafta yapılan SMS oylamasında bilindiği Anıl birinci olmuştu. Anıl geçen hafta Merve Oflaz'ın ismini söylemişti. Merve Oflaz geçen hafta oylamada 5. sırada yer almıştı. Bakalım bu hafta Merve oylamada kaçıncı sırada olacak. Merve yine geçen hafta olduğu gibi eğer yüksek oy alırsa muhtemelen karşısına çıkarılan isim elenecektir. Bakalım bu hafta Merve Oflaz'ın karşısına kim çıkacak ve Ünlülerden en yüksek SMS'i kim alacak. Tüm bu merak edilen sorulan cevapları ve SMS sonuçları anlık olarak burada olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder