2 Mart 2015 Pazartesi

SURVİVOR ALL STAR 3 MART PAZARTESİ KİM ELENDİ - SURVİVOR 3 MART ADADAN KİM GİTTİ

survivor kim elendi, 3 mart survivor adadan kim elendi, gönüllüler takımından kim elendi, 3 mart gönüllülerden kim elendi, adaya kim veda etti, survivor sms sonuçlarında kim birinci oldu, survivor duygu mu elendi, survivor eleme sonucu, survivor elenen kim oldu, survivorda kim elendi, sörvayvır kim elendi, sorvayvırda kim elendi,

SURVİVOR 2 MART KİM ELENDİ...

Ekranların en çok izlenen ve sevilen yarışması Survivor All Star yeni bölümleri ile bu hafta yine ekranlarda oldu. Cumartesi ve Pazar günleri yayınlanan survivor all star yarışmasında, cumartesi akşamı ödül oyunu oynandı. Pazar akşamı ise Ünlüler Gönüllüler arasında dokunulmazlık oyunu oynandı. 

Survivor All Star yarışmasının ilk elemesi bu hafta yani 2 Mart Pazartesi akşamı yapılacak. En iyilerin yarıştığı survivor all starda adadan ilk gidecek isim bu akşam belli olacak. Bilindiği gibi Survivor All Star yarışmasında dokunulmazlık oyununu ünlüler kazandı ve gönüllüler ise ada konseyine gittiler. 

Eleme için ilk ada konseyini gerçekleştiren Gönüllüler oylama ile bir kişiyi seçtiler. Gönüllüler takımının ada konseyinde oylama sonucunda en çok ismi çıkan kişi Duygu Çetinkaya oldu. Yani Duygu survivor all star yarışmasında eleme için seçilen ilk kişi oldu. Duygunun karşısına bir isim daha çıkacak ve elenen isim bu iki kişi arasından olacak. 

Survivor Duygu mu Elendi? Yoksa Hilmicem Elendi?


SURVİVOR DUYGU ELENDİ



Oylama sonucu Duygu'nun seçilmesi ile eleme için bir isim daha belirlenecek Duygu'nun karşısına çıkacak ismi ise gönüllüler takımı için yapılan SMS sonuçlarına göre, birinci seçilen kişi seçecek. SMS oylamasına göre birinci seçilen kişi takımdan bir kişinin ismini söyleyecek ve eleme Duygu ile sms birincisinin söylediği isim arasında olacak. 

Eleme için ilk seçilen isim olan Duygu Çetinkaya acaba bu akşam elenecek mi, birde duygunun karşısına kim seçilecek, gönüllüler takımından en yüksek smsi kim alacak ve gönüllülerden birinci olan kişi kim olacak tüm bu sorular izleyici tarafından büyük merakla beklenmektedir. Sizlere bu yazımızda survivor gönüllüler takımından bu hafta kim elendi, gönüllülerden en yüksek oyu kim aldı ve eleme kimler arasında oldu gibi merak edilenleri sizlere anlık olarak paylaşacağız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder