24 Mart 2015 Salı

SURVİVOR ANIL'A NE OLDU - ANIL NASIL SAKATLANDI ELENECEK Mİ

survivor anıla ne oldu, survivor all star anıl nasıl yaralandı, anılın sakatlanma anı, anıl yarışmaya devam edecek mi, anıl elenecekmi, anıl adadan gitmk zorunda mı kalacak, survivor anıl nasıl sakatlandı, sörvayvır anıl nasıl düştü, sorvayvir anıl sakatlığı nasıl, anıla ne oldu, anılın sakatlığı büyük mü,

SURVİVOR ANIL NASIL SAKATLANDI

Her hafta açlığın ve yorgunluğun artması ile giderek zorlaşan Survivor All Star yarışması bu hafta yine heyecan dolu bir yarış ile ekranlara geldi. Birbirinden başarılı yarışmacıların yer aldığı Survivor All Star da herkesin kendini kanıtlamış isimler olmasının yanı sıra oyunlarda onlara yakışır şekilde oynanmaktadır. 

Survivor All Star yarışması bilindiği gibi bu akşam yani 24 Mart Salı akşamı 19. bölüm ile ekranlarda oldu. 24 mart salı akşamı survivor all star gönüllüler takımı arasında yapılan ve bu hafta adadan kimin eleneceğinin belli olacağı bölümde yine ünlüler ve gönüllüler arasında ödül oyunu oynanacak. 

Survivor All Star 5. haftasında 19. bölüm ile ekranlara gelecek olan yarışmada bakalım gönüllüler takımından haftanın birincisi kim olacak ve bu birinci olan kişi elenmesi için kimi seçecek, survivıor all starda 4. elenen isim kim olacak. hepsinin yanıtları bu akşam burada olacaktır. 

Survivor All Star 24 Mart Salı Ödül Oyunu

24 Mart Salı akşamı oynanacak olan ödül oyununda Gönüllüler ve Ünlüler takımı Deniz üzerine kurulmuş platformda engelleri aşarak, ağlarla örülmüş olan bir yüksek engelde ki torbaları toplayıp parkuru tamamlamaya çalışacaklar. 

Oynanan ödül oyunu bu şekilde devam ederken, Ünlüler takımından Anıl'a sıra geldi ve anıl kötü bir kaza geçirerek ayağını kırdı yada incittiği için yarışı bırakmak zorunda kaldı ve çok kötü yaralanmış oldu. 

Survivor Anıl'a Ne Odu, Durumu Nasıl?

Oynanan ödül oyununda Anıl parkuru tamamlamaya çalışırken yüksek engel olan ağlarla örülü engelde torbayı alıp aşağı inerken ayağı kayıp engelin altındaki tahtaya ayağını vuruyor ve diğer ayağı ise ağlara takılarak ayağının üzerine düşüyor. 

Anıl'ın düşmesi ile bağırması bir olurken bir anda Anıl'ın acı içinde haykırışları duyuluyor hemen yardıma koşan sağlık ekipleri ve arkadaşları Anıl'ı sedyeye koyarak ambulansa bindiriyorlar. Tedavisi hastanede devam eden anılın sakatlık durumunun ne olduğu ve devam edip edemeyeceği gibi bilgiler ise Anıl'ın sağlık durumu iyi ve ayağı sarılı bir şekilde adasına geri dönmüştür. Geçirdiği kaza sonrasında Anıl ödül olarak kazanılan Dolma ödülünü de afiyetle yedi.

Anıl'a Ne Oldu?
Anıl'ın Sağlık Durumu Nasıl?

Survivor Anıl sakatlığı sonrasında Survivor'a devam edebilecek mi, Anıl da Ahmet Dursun gibi rahatsızlığı nedeni ile adadan gitmek zorunda mı kalacak acaba, bu soruları bu akşam öğrenecek iken, Anıl'a geçmiş olsun dileklerimizi gönderiyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder