9 Mart 2015 Pazartesi

KARA KUTU YASEMİN (ZAMİRE ZEYNEP KASAPOĞLU) KİMDİR - ZAMİRE ZEYNEP KASAPOĞLU KİMDİR BİYOGRAFİ

zamire zeynep kasapoğlu kimdir, zamire zeynep kasapoğlu biyografi, zeynep kasapoğlu kaç yaşında, zamire kasapoğlu hakkında bilgi, kara kutu yasemin kimdir, kara kutu dizisindeki yaseminin gerçek adı, kara kutu yasemin kaç yaşında boyu kilosu kaç, kara kutudaki yasemin kimdir, kara kutu karakter isimleri, kara kutu dizisi yasemin hangi dizilerde rol aldı, kara kutu oyuncusu yasemin kim, zeynep zamire kasapoğlu,

KARA KUTU DİZİSİ YASEMİN KİMDİR
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Eski istihbaratçı bir adamın, bir gün hafızasını kaybetmesi sonucu bambaşka bir kimlik ve hayatla yaşamasını ve daha sonra gerçek kimliğini öğrenmeye çalışmasını anlatan yepyeni bir dizi olan Kara Kutu dizisi izleyici tarafından oldukça ilgi görmüş durumdadır.

Kanal D ekranlarında başlayan Kara Kutu dizi oyuncuları arasında Orhan Kılıç, Sümeyra Koç, Deniz Uğur, Hazım Körmükçü, Hakan Eratik, Barış Bağcı, M.Ali Kaptanlar, Ali Yoğurtçuoğlu, Zamire Kasapoğlu, Remzi Evren, Burcu Tutkun, Şevval Sam, Gökhan Azlağ gibi başarılı bir çok oyuncu yer almaktadır. 

Kara Kutu dizi konusu ve oyuncu kadrosu ile oldukça beğenilmiş ve beklenilen ilgiyi görmüştür. Kara Kutu dizi karakterleri içerisinde en çok beğenilen ve sevilen oyunculardan bir tanesi Zamire Zeynep Kasapoğlu isimli oyuncudur. Zamire Zeynep Kasapoğlu, Kara Kutu dizisinde Yasemin karakterini canlandırmaktadır. Dizide Yasemin karakteri, Celal'in eski karısıdır. 30'lu yaşlarının sonundadır. Celal'le aynı barda çalışmaktadırlar. Yasemin hem mutfakta hem de garson olarak görev yapmaktadır. Kıskanç bir yapısı vardır. Celal'in kendisini aldattığını düşünür.

KARA KUTU DİZİ OYUNCULARI>>>

Kara Kutu Dizisi Yasemin Karakteri Kimdir?
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Zamire Zeynep Kasapoğlu Kimdir 

Kara Kutu dizisinde Yasemin karakterini canlandıran Zamire Zeynep Kasapoğlu 14 Eylül 1982 yılında Malatya’da dünyaya gelmiştir. Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi Tiyatro Ana Bilim Dalı Oyunculuk Ana Sanat Dalı Mezunudur. 

Dizi ve sinema oyunculuğu yapan güzel oyuncu Zamire Zeynep Kasapoğlu, ayrıca seslendirme sanatçılığı yapmakta ve bu konuda da kendini ispatlamıştır. Genç yaşta iken Bizim Evin Halleri Dizisinde rol alan Zeynep Kasapoğlu kendini beğendirmeyi başarmıştır. 1,63 cm boyunda ve 65 kilo ağırlığında olan güzel ve başarılı oyuncu Zamire Zeynep Kasapoğlu'nun en çok tutulan dizilerinden biri de Elde Var Hayat dizisidir. 

Twitter Hesabı: @zmrzynpkspgl 

Zamire Zeynep Kasapoğlu Rol Aldığı Dizi Ve Filmler 

Kendime İyi Bak 
Firak 
Elde Var Hayat 
Bizim Evin Halleri 
Sihirbazın Çırağı 
Yukarı Bak 
Kara Kutu

Zamire Zeynep Kasapoğlu Resimleri


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder