9 Mart 2015 Pazartesi

KARADAYI AYTEN (MELİKE İPEK YALOVA) KİMDİR - MELİKE İPEK YALOVA KİMDİR KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ

karadayı ayten kimdir, karadayıdaki ayten karakteri gerçek adı, karadayının ayteni, karadayıdaki ayten kim, karadayı dizisi ayten karakteri, karadayı ayten kaç yaşında boyu kilosu kaç, melike ipek yalova kimdir, melike ipek yalova biyografi, melike ipek yalova resimleri, melike ipek yalova yaşı kaç, karadayıdaki şarkıcı alev kim, melike ipek yalova karadayı, karadayı oyuncu isimleri, kardayı kadrosu,

KARADAYI AYTEN KİMDİR
www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Yayınlandığı ilk günden beri sevilen ve büyük beğeni toplayan Karadayı dizisi, her hafta yeni bölümleri ile izleyiciyi soluksuz ekrana kilitlemeyi başarıyor. Pazartesi günlerinin vazgeçilmez dizisi olan Karadayı dizisinin başrollerinde Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel, Funda Eryiğit, Reha Özcan, Emir Çubukçu, Çetin Tekindor, Melike İpek Yalova gibi daha bir çok başarılı oyuncu yer almaktadır. 

3 sezondur başarılı bir şekilde devam eden Karadayı dizisi konusu ilede beğenilmektedir. Karadayı dizisinde Mahir karakteri, babasının işlemediği bir suçtan idam cezasına çarptırılması ile, babasını aklamak adına yaptığı uğraşlar sonucu babasını temize çıkarmaktadır. Babasının suçsuzluğunu kanıtlamak adına girdiği yolda kendisini sonunda kabadayı aleminde bulmaktadır.

Birbirinden başarılı oyuncuların yer aldığı karadayı dizisinde en çok beğenilen ve araştırılan isimlerden bir taneside Melike İpek Yalova isimli oyuncudur. Başarılı ve güzel oyuncu Melike İpek karadayı dizisinde Ayten karakterini canlandırmaktadır. 

İzleyici tarafından beğenilen ve dizide söylediği şarkılar ile beğeni toplayan ve Türkan Şoray'a olan benzerliği ile dikkat çeken Melike İpek Yalova hakkında, 
Karadayı Ayten kim, ve Melike İpek Yalova kimdir kaç yaşında gibi bir çok sorulan soruların cevapları yazımızın devamındadır.

KARADAYI DİZİ OYUNCULARI KİMLER>>>

Karadayı Dizisindeki Ayten Alev Kimdir?

Melike İpek Yalova Kimdir 
www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Karadayı dizisinde Ayten karakterini canlandıran Melike İpek Yalova, 1985 yılında İstanbul’da doğmuştur. Ailenin tek çocuğu olan Melike İpek Yalova'nın babası Eski Devlet Bakanı Yüksel Yalovadır. Bilkent Uluslararası İlişkiler Bölümünden mezun olan güzel oyuncu daha sonra Roma La Sapienza Üniversitesi, Politikalar ve Kriz Yönetimi üzerine master yaparak eğitimini tamamlamıştır. 

Melike İpek Yalova tarihte en çok sevdiği kişinin Atatürk olduğunu söylüyor. Türkan Şoray'a olan benzerliği ile oldukça sevilen oyuncu Melike İpek Yalova kısa zaman içinde hayran kitlesi de artmış durumdadır. Çok yakın bir arkadaşıyla gittiği bir davette keşfedilen Melike İpek Yalova, oyuncu Mehmet Günsür ve senarist Meral Okay ile yemek yiyen yönetmen Nermin Eroğlu, başarılı oyuncunun yanına gidip kartvizit vermiş ve seni çok beğendim, görüşelim dedikleri öğrenildi. Melike İpek Yalova, şaşırmış ve kartı almıştı.

O günden sonra Melike İŞpek Yalova ilk defa Show Tv ekranlarının sevilen dizisi Muhteşem Yüzyıl dizisinde İspanyol Prensesi İsabella karakteriyle izleyicinin karşısına çıktı. Melike İpek Yalova, bu dizide sergilediği oyunculuk performansı ile önü açılan başarılı oyuncu, Kenan İmirzalıoğlu
'nun başrolünü oynadığı Kabadayı dizisinde Ayten rolünü canlandırıyor. 

Melike İpek Yalova Rol Aldığı Diziler

- 2012 Karadayı (Ayten)
- 2011 Muhteşem Yüzyıl

Melike İpek Yalova Resimleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder