14 Mart 2015 Cumartesi

TEOMAN SERSERİ ŞARKI SÖZLERİ - TEOMAN SERSERİ ŞARKISI VE SÖZLERİ 2015

teoman serseri şarkısı, teoman serseri indir, teoman serseri şarkı sözleri, teomanın serseri şarkısı, teoman serseri sözü, teomanın yeni şarkısının sözleri, teoman serseri doğdum serseri ölcem, teoman serseri mp3, serseri teoman şarkı sözleri, teoman serseri download, teoman serseri mobil indir,

TEOMAN SERSERİ ŞARKI SÖZLERİ
bu yazı gunceltime.blogspot.com'a aittir
Aldığı ani bir karar ile müziği bırakan sevilen sanatçı Teoman bu kararı ile hem hayranlarını hemde sanatçı dostlarını üzmüş ve herkes tarafından geri dönmesi gerektiği gibi yorumlar alan sevilen sanatçı Teoman tekrardan sevenleri ile buluşmaktadır. 

Rock müziğinin başarılı isimlerinden olan sevilen sanatçı Teoman yeni albümü ile yine bomba gibi bir albüme imza atmış durumdadır. 4 yıllık aradan sonra özlenen sanatçı Teoman hayranlarını sevindirerek yepyeni bir albüm hazırlayarak müzikseverlerin beğenisine sunmaktadır. Teoman Eski Bir Rüya Uğruna isimli yeni albümü ile tüm müzik marketlerde yerini almış durumdadır. 

Teoman Eski Bir Rüya Uğruna isimli yeni albümünde toplamda 11 şarkı yer almaktadır. Yine birbirinden başarılı şarkılara imza atan sevilen sanatçı Teoman, yeni albümünün çıkış parçası olarak Serseri isimli şarkıyı seçmiştir. Söz ve müziği Teoman'a ait olan Serseri şarkısı için klipte çeken başarılı sanatçı, yeni klibi ile de oldukça başarılı görünmektedir. 

Yazımızın devamında sevilen sanatçı Teoman'ın yeni albümü olan Eski Bir Rüya Uğruna isimli yeni albümünde yer alan ve albümün çıkış parçası olarak seçilen Serseri isimli şarkısının sözlerini sizler için derledik.

TEOMAN YENİ ALBÜM ŞARKILARI>>>

Teoman Serseri Şarkı Sözleri

Teoman - Serseri Sözleri

Bunlar güzel günlerimiz
Daha beter olacak her şey
Dünya zaten yalan dolan
Kaderden kaçamaz insan
Vurulmuş kalbinin ortasından
bu yazı gunceltime.blogspot.com'a aittir
Aynaya bakmam 
Kendimi bilmem 
Hayat acıtınca 
Dünyayı sevmem 
Ne yazık ki tek tabanca 
Serseri doğdum 
Serseri ölcem

Şarkı Hakkında Düşüncelerinizi Paylaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder