23 Mart 2015 Pazartesi

BEYAZ YALAN NESRİN (BİRAN DAMLA YILMAZ) KİMDİR - BİRAN DAMLA YILMAZ KİMDİR BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ

beyaz yalan nesrin kimdir, beyaz yalan dizisi nesrin, beyaz yalan dizisi nesrin karakteri, beyaz yalan dizi karakterleri, beyaz yalan nesrin resimleri, beyaz yalan nesrin kaç yaşında gerçek adı ne, biran damla yılmaz kimdir, biran damla yılmaz resimleri, biran damla yılmaz biyografi, biran damla yılmaz kaç yaşında boyu kilosu kaç

BEYAZ YALAN NESRİN KİMDİR
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Show Tv ekranlarında izleyici ile buluşan yeni dizi Beyaz Yalan ilk bölümü ile oldukça sevilerek takip edilmeye başlandı. Sevilen oyuncuların yer aldığı Beyaz Yalan dizisi ile ilgili bilgileri sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. 

Başrollerinde sevilen oyuncu ve sanatçı Kutsi ile Kaçak Gelinler dizisinde rol alan Deniz Baysal'ın yer aldığı Beyaz Yalan dizi oyuncuları arasında Ebru Aykaç, Elif İskender, Ege Aydan, Onur Dikmen, Biran Damla Yılmaz, Çağlar Sayın, Ebru Aytemur gibi başarılı isimlerin yer aldığı beyaz yalan dizisi hem oyuncu kadrosu ile hemde konusu ile oldukça beğenilmektedir. 

Beyaz Yalan dizi oyuncuları arasında başrolde olan Deniz Baysal dizide Alara ve Melek adında iki karakteri canlandırmaktadır. Birbirlerine çok benzeyen Alara ve Melek tesadüfen tanışırlar ve hayatları ile ilgili çok önemli kararlar almaktadırlar. Dizinin başlaması ile beraber oyuncular hakkındaki bilgiler merak edilmeye başlandı. Sizlere bu yazımızda Beyaz Yalan dizisinde Nesrin karakterini canlandıran Biran Damla Yılmaz hakkındaki bilgileri vereceğiz.

BEYAZ YALAN OYUNCULARI>>>

Beyaz Yalan Dizisinde Nesrin Karakteri Kim?

Biran Damla Yılmaz Kimdir 
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Beyaz Yalan dizisinde Nesrin karakterlerini canlandıran oyuncunun ismi Biran Damla Yılmaz'dır. Dizide Nesrin karakterine hayat veren Biran Damla Yılmaz sevilen ve aranan oyunculardan biridir. 

Genç ve güzel oyuncu 20'li yaşlardadır. Hakkında detaylı bilgi bulunmayan oyuncu hakkında bilgiler daha sonra güncellenecektir. Biran Damla Yılmaz daha önceden Çılgın Dersane 4 Ada filminde rol almış ve Yasak adlı dizide de rol almıştır. Ayrıca güzel oyuncu çiçeksepeti.com reklam filminde de oynamıştır. Güzelliği ve oyunculuk performansı ile oldukça beğenilen Biran Damla Yılmaz, Nesrin karakteri ile izleyici karşısındadır. 

Biran Damla Yılmaz Twitter : https://twitter.com/greenbitter 
Biran Damla Yılmaz Facebook : https://www.facebook.com/pages/Biran-Damla-Yılmaz

Biran Damla Yılmaz Resimleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder