22 Mart 2015 Pazar

22 MART SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI - 22 MART SURVİVOR KİM ELENDİ

survivor all star 22 mart dokunulmazlık oyunu sonucu, dokunulmazlık oyununu kim kazandı, 22 mart dokunulmazlık kimin oldu, survivor ada konseyinde kimin ismi yazıldı, dün akşam survivorda en çok kimin ismi çıktı, sörvayvır ünlüler kimin ismini yazdı, ünlülerde en çok ismi çıkan kim oldu, merve oflaz elendi mi, sorvayvır merve elenecek mi

SURVİVOR 22 MART DOKUNULMAZLIK OYUNU SONUCU
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Her hafta giderek zorlaşan, açlık ve yorgunluğun arttığı Survivor All Star yarışması çekişmeli ve zorlu oyunlarla devam etmektedir. Cumartesi, Pazar, Pazartesi, Salı günleri ekranlarda olan sevilen yarışma survivor all star bu hafta da yine heyecan dolu oyunlarla ekranlarda oldu.

Cumartesi günleri ödül oyunu, Pazar günleri ise dokunulmazlık oyunu oynanan survivor all starda bu hafta, yani 22 Mart Pazar günü yine ünlüler ve gönüllüler arasında dokunulmazlık oyunu oynandı. Survivor all star da belki de en önemli oyunlardan biri olan dokunulmazlık oyunları, kaybeden takım için bir kişinin eksilmesi demektir. 

Bu hafta da aynı şekilde iki takım arasında bir dokunulmazlık oyunu oynandı ve bu dokunulmazlık oyununu Ünlüler takımı kazandı. Oyunu kaybeden Gönüllüler ise ada konseyine giderek elenmesini istedikleri bir yarışmacının ismini yazdılar. Survivor all star 22 Mart ada konseyinde en çok kimin ismi yazıldı sorusu ile ilgili detaylar yazımızın devamında.

Survivor 22 Mart Dokunulmazlık Oyunu...
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Survivor All Star 22 Mart Pazar akşamı oynanan Dokunulmazlık oyunu, yarışmacıların boyunlarındaki bir sopaya elleri bağlı şekilde engelli olan parkuru geçmeye çalışacaklar. Parkurda kumdaki engellerden geçmeye çalışan yarışmacılar su içinde de aynı şekilde engellerden geçmeye çalışacaklar.

Oyunu kaybeden Gönüllüler takımı ise bu hafta kaybettikleri dokunulmazlık oyunu sonucu ada konseyine gittiler ve bir yarışmacının ismini belirlediler. Oylama sonucunda en çok ismi çıkan kişi Begüm oldu.

Begüm eleme için seçilen ilk aday oldu. Bilindiği gibi Gönüllüler takımı arasında da SMS oylaması yapıldı ve oylama sonunda SMS de birinci çıkan isim, Begüm'ün karşısına bir isim seçecek ve bu iki kişi arasından biri elenecek. Peki bu iki kişi arasındaki eleme nasıl olacak. Begüm ve karşısına çıkan isim arasında yapılacak eleme bu haftaki Gönüllüler takımı SMS sonuçlarına göre belli olacak yani oylamada en az oyu alan kişi elenecek.

24 Mart Gönüllüler SMS Sonuçları>>>

Geçen Haftaki Ünlüler SMS Sonuçlarında Kim Birinci Olmuştu...

Geçen hafta ki Ünlüler takımı arasında yapılan SMS oylaması sonucunda birinci seçilen ve en çok oyu alan kişi Serenay Aktaş olmuştu. Serenay Merve'nin karşısına bir isim söyleyecekti ve eleme bu iki kişi arasında olacaktı. Fakat Survivor All Star da bilindiği gibi Ahmet Dursun rahatsızdı ve yarışmaya devam edemeyeceğine karar verildiği için geçen hafta elenen isim Ahmet Dursun olmuştu. 


En çok oyu alan Serenay'ın ise birinciliği gelecek haftaya ertelendi yani bu hafta dokunulmazlığı Ünlüler takımı kaybederse Serenay Aktaş birinci sayılacak ve elenmesi için isim söyleyecek. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder