19 Mart 2015 Perşembe

İREM DERİCİ 2015 DEĞMEZSİN AĞLAMAYA ALBÜMÜ - İREM DERİCİ YENİ 2015 ŞARKILARI

irem derici değmezsin ağlamaya albümü, irem derici değmezsin ağlamaya şarkı sözleri, irem derici yeni albümü, irem derici 2015 yeni albüm şarkıları, irem dericinin yeni albümü, irem derici değmezsin ağlamaya şarkısı ve sözleri, irem derici 2015 albüm şarkıları, irem derici yeni albümündeki şarkıları, 

İREM DERİCİ 2015 YENİ ALBÜMÜ
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
İlk olarak katıldığı O Ses Türkiye yarışması ile adını duyuran ve o günden beri başarılı bir çok şarkıya imza atan sevilen sanatçı İrem Derici şimdi yepyeni albümü ile hayranlarının karşısında olacaktır. 

Sevilen sanatçı İrem Derici Değmezsin Ağlamaya isimli yeni single albümü ile müzik marketlerde yerini almaya hazırlanırken sanatçının albümle aynı ismi taşıyan Değmezsin Ağlamaya isimli şarkısı şimdiden oldukça sevilmiş durumdadır. 

Daha öncede çıkardığı albümler ve şarkılar ile büyük beğeni toplayan başarılı sanatçı İrem Derici'nin yeni albümü olan Değmezsin Ağlamaya isimli yeni albümünde toplamda 3 şarkı yer almaktadır. Albümde 2 yeni şarkı ve bir de İrem Derici'nin eşi olan Rıza Esendemir'in değmezsin ağlamaya şarkısının remix versiyonu bulunmaktadır. 

İrem Derici'nin yeni albümünde yer alan şarkıların sözleri ve müzikleri Hüseyin Boncuk'a aittir. Yazımızın devamında sevilen sanatçı İrem Dericinin 2015 yeni albüm şarkılarının isimlerini ve şarkıların sözlerini bulabilirsiniz.

İrem Derici Değmezsin Ağlamaya Albümü
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
01. İrem Derici - Değmezsin Ağlamaya (Şarkı Sözleri)
02. İrem Derici - Değmezsin Ağlamaya (Rıza Esendemir Remix)
03. İrem Derici - İstemez misin (Şarkı Sözleri)


Sevilen sanatçı İrem Derici'nin yeni albümü olan Değmezsin Ağlamaya isimli albümünde yer alan şarkıların isimleri yukarıdaki gibidir. İlerleyen günlerde İrem Derici yeni albümünde yer alan şarkıların sözlerini burada bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder