26 Mart 2015 Perşembe

İREM DERİCİ İSTEMEZMİSİN ŞARKI SÖZLERİ - İREM DERİCİ İSTEMEZMİSİN SARKİ SÖZÜ

irem derici istemezmisin, irem derici istemezmisin şarkısı indir, istemezmisin şarkısının sözleri irem derici, irem derici yeni şarkısı, irem derici istemezmisin mp3, irem derici istemezmisin mobil mp3, irem derici yeni şarkıları, irem derici değmezsin ağlamaya, irem derici yeni albüm şarkı isimleri,

İREM DERİCİ İSTEMEZMİSİN SÖZLERİ
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Son dönemin en çok dinlenen ve sevilen isimlerinden olan İrem Derici oldukça başarılı albüm ve şarkılara imza atmaktadır. Her söylediği şarkı ile dillere dolanan başarılı sanatçı İrem Derici yepyeni albümü Değmezsin Ağlamaya ismini verdiği single albümü ile hayranlarının karşısındadır. 

İrem Derici'nin yeni albümü olan Değmezsin Ağlamaya isimli yeni albümünde toplamda 3 şarkı yer almaktadır. Albümde 2 yeni şarkı ve bir de İrem Derici'nin eşi olan Rıza Esendemir'in değmezsin ağlamaya şarkısının remix versiyonu bulunmaktadır. 

O Ses Türkiye yarışması ile tanınan ve bir anda müzik dünyasının önemli isimlerinden olmayı başaran İrem Derici bu albümünde eşi Rıza Esendemir ile de çalışarak şarkının remix versiyonunu düzenlemişlerdir. İrem Derici'nin yeni albümünde yer alan şarkıların sözleri ve müzikleri Hüseyin Boncuk'a aittir. Yazımızın devamında sevilen sanatçı İrem Dericinin 2015 yeni albüm şarkılarından olan İstemezmisin adlı şarkısının sözlerini ve şarkıyı bulabilirsiniz.

İREM DERİCİ YENİ ALBÜM ŞARKILARI>>>

İrem Derici İstemezmisin Şarkı Sözleri

İrem Derici - İstemezmisin
Sevda Dikenli Acı Verir Bazen De Gurur
Düşler Tükendi Yoksun Ya Birtanem
Kalmadı Gurur, Ben Mecburmuyum
Çok Sevmeye Acı Çekmeye
Ben Mecburmuyum Ağlamaya Üzülmeye
Şu Kalbim Dillense Söylesene Nasıl
Nasıl Dolu içim Ah Gönlüm
Haykırır Aşkını Sana Söyler Senin için
gunceltime.blogspot.com
Ah Yar Geri Dön Desem Sana
Beni Sev Desem Sana
Beni Dinlemez misin
Ah Yar Seninim Desem Sana
Sen De Doymadın Bana
Beni istemezmisin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder