10 Mart 2015 Salı

RACON DİZİSİ TEKİN (BARIŞ ARDUÇ) KİMDİR - BARIŞ ARDUÇ KİMDİR BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ

racon dizisi tekin kimdir, racon dizisi tekin gerçek adı, racon dizisindeki tekinin adı ne, racon tekin karakteri, racondaki tekin kim, racon dizisi tekin kaç yaşında, racon dizi oyuncuları kimdir, racon oyuncusu tekin, barış arduç kimdir, barış arduç biyografi, barış arduç kaç yaşında, barış arduç resimleri, baris arduc hakkında bilgi, barış arduç racon dizisi

RACON DİZİSİ TEKİN KİMDİR
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Televizyon kanalları arasında dizinin tek adresi olan Atv, bu güne kadar bir çok başarılı diziyi ekranlara taşımıştır. Halen kaliteli dizilere imza atan Atv yepyeni dizileri izleyici ile buluşturmaya devam ediyor. Atv de yeni başlayan ve ekranlara gelen dizi ise Racon dizisidir. 

Başrollerinde sevilen ve usta oyuncuların yer aldığı yeni dizi olan, Racon dizi oyuncuları arasında Mehmet Aslantuğ, Hande Doğandemir, Seçkin Özdemir, Sarp Akkaya, Sezin Akbaşoğulları, Tomris İncer ve Ekin Türkmen gibi başarılı daha bir çok oyuncu yer almaktadır. Racon dizisinde Mehmet Aslantuğ kabadayı rolünde olacak ve Kenan karakterini canlandıracak.

Seçkin Özdemir ve Hande Doğandemir dizide Kenan'ın yani Mehmet Aslantuğ'un Yağmur ve Adnan adındaki çocuklarıdır. Babasının kabadayı olmasına karşı çıkan Yağmur, babasının kabadayı olmasını istememektedir. Kardeşi Adnan ise babasına sonuna kadar güvenen ve babası ile birlikte herşeyin üstesinden gelmeye çalışan bir karakterdir.

Konusu ve oyuncu kadrosu ile oldukça beğenilen Racon Ailem İçin dizisinde yer alan oyuncuların başında Barış Arduç isimli oyuncu yer almaktadır. Yakışıklı oyuncu Barış Arduç Racon dizisinde Tekin karakterini canlandırmaktadır. Racon dizisinde Tekin karakteri ralli pilotu ve Kenan'ın evlatlığıdır. Tekin, Kenan'ın adeta sağ koludur.

RACON DİZİ OYUNCULARI>>>

Racon Dizisi Tekin Karakteri Kimdir?
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Barış Arduç Kimdir 

Racon dizisinde Tekin karakterini canlandıran Barış Arduç 9 Ekim 1987 de İstanbul'da doğmuştur. Çocukluğunu burada geçiren yakışıklı oyuncu daha sonra Ekol Drama oyunculuk okulunda eğitim alarak oyuncu olma yolunda ilk adımını atmış oldu. Televizyon dünyasına ilk kez Ömür Gedik’ in Paramparça adlı şarkısının klibinde çıkan karizmatik oyuncu bu performansı ile özellikle genç kızlar tarafından oldukça beğenildi. 

Oyunculuğunun yanı sıra dublaj sanatçılığı ,fotomodellik ve mankenlik yapan oyuncumuz boyu 182 cm ve 82 kg ağırlığındadır. Bugünün Saraylısı dizisinde ve Gubse Özay’ ın başrolünde oynadığı Deliha filminde yer almıştır. Deliha filminden sonra Gubse Özay ile bir aşk yaşamaktadır. 

Barış Arduç Hakkında Kısa Bilgiler 

Barış Arduç Doğum Tarihi : 9 Ekim 1987 
Barış Arduç Doğum Yeri : İstanbul 
Barış Arduç Yaşı : 28 
Barış Arduç Sevgilisi : Gubse Özay 
Barış Arduç İlk Deneyimi : Ömür Gedik’in Paramparça Klibi 
Barış Arduç Boyu : 182 cm 
Barış Arduç Kilosu : 82 Kg 
Barış Arduç Burcu : Terazi 

Barış Arduç’ un Oynadığı Dizi, Film ve Klipler 

2014 – Deliha Filmi 
2013 – Bugünün Saraylısı (Selim) 
2012 – Dinle Sevgili 
2011 – Küçük Hanımefendi 
2011 – Pis Yedili 
Ömür Gedik – Paramparça Klibi

Barış Arduç Resimleri


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder