21 Mart 2015 Cumartesi

BEYAZ YALAN ALARA VE MELEK (DENİZ BAYSAL) KİMDİR - DENİZ BAYSAL KİMDİR BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ

beyaz yalan alara kimdir, beyaz yalan dizisi melek kim, beyaz yalandaki ikiz kızlar kim, beyaz yalan dizi oyuncuları, beyaz yalan alara ve melek aynı kişiler mi, beyaz yalan, deniz baysal kimdir, deniz baysal biyografi, deniz baysal kaç yaşında boyu kilosu kaç, deniz baysal, resimleri

BEYAZ YALAN ALARA VE MELEK KİMDİR
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Başrollerinde sevilen oyuncu ve sanatçı olan Kutsi ile kaçak gelinler dizisinden tanınan başarılı oyuncu Deniz Baysalın rol aldığı Beyaz Yalan dizisi ile ilgili bilgileri sizlere vermeye devam ediyoruz. 

Beyaz Yalan dizi oyuncuları arasında başrolde olan Deniz Baysal dizide Alara ve Melek adında iki karakteri canlandırmaktadır. Birbirlerine çok benzeyen Alara ve Melek tesadüfen tanışırlar ve hayatları ile ilgili çok önemli kararlar almaktadırlar. 

Oyuncu kadrosunda Kutsi, Deniz Baysal, Ebru Aykaç, Elif İskender, Ege Aydan, Onur Dikmen, Ebru Aytemur gibi başarılı isimlerin yer aldığı beyaz yalan dizisi hem oyuncu kadrosu ile hemde konusu ile oldukça beğenilmektedir. 

Beyaz Yalan dizisinde sergilediği oyunculuk performansı ile oldukça beğenilen ve sevilen oyuncular arasında olan Deniz Baysal dizinin aranan isimlerindendir. Yazımızın devamında sizler için Deniz Baysal biyografi bilgileri ve güzel oyuncunun resimlerini derledik. 

BEYAZ YALAN OYUNCULARI>>>

Beyaz Yalan Dizisinde Alara ve Melek Karakteri Kim?

Deniz Baysal Kimdir 
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Beyaz Yalan dizisinde çift rolde olan Alara ve Melek karakterlerini canlandıran Deniz Baysal, 5 Nisan 1991 yılında İzmir de doğmuştur. Ailenin en küçüğü olan Deniz Baysal'ın Anne ve babası boşanmıştır. 

2009 yılında Manisa, Celal Bayar Üniversitesinde dış ticaret eğitimi almaya başladı. 10 yaşından itibaren İzmir Karşıyaka Belediye Tiyatrosunda oyunculuk eğitimi almaya başladı. Aynı zamanda 10 yıl tiyatro oyunculuğu yaptı. Palyaçoluk yaptı, sonra da çocuk oyunlarında oynadı. Tiyatro hocasının teşvikleri ve destekleri ile oyunculuğa başladı. 

Reklam filmlerinde oynadı. İlk dizi oyunculuğu kariyerine 2011 yılında “Derin Sular” dizisinde oynayarak başlamıştır. 2012 yılında “Babalar ve Evlatlar” filminde oynadı. 2014 yılında “Aşk Ekmek ve Hayaller” dizisinde Karaca karakterini canlandırdı. 2014 yılında ise “Kaçak Gelinler” dizisinde rol aldı. 

Deniz Baysal Rol Aldığı Filmleri ve Dizileri : 
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
2014 - Kaçak Gelinler (Kainat) (TV Dizisi) 
2014 - Aşk Ekmek ve Hayaller (TV Dizisi) 
2014 - Aşk Ekmek ve Hayaller (TV Dizisi) 
2012 - Babalar Ve Evlatlar (TV Dizisi)
2013 - Kayıp şehir (TV Dizisi) 
2011 - Derin Sular (Nisan) (TV Dizisi)

Deniz Baysal Resimleri





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder