14 Mart 2015 Cumartesi

17 MART SURVİVOR ALL STAR SMS SONUÇLARI - ACUNN.COM SURVİVOR 17 MART SMS SONUÇLARI

17 mart survivor sms sonuçları, survivor 17 mart oylama sonucu, survivor 17 martta en çok oyu kim aldı, survivor 17 mart esemes sonuclari, survivor all star 17 mart en çok oyu alan kim, survivor ünlüler sms oylaması, survivor gönüllüler oylama sonuçları, 17 mart salı survivor oylama sonuçları, survivor salı günü en çok oyu alan isim, bu hafta sörvayvır kim elendi, acunn.com survayvır sms sonuçları, acunn.com survivor oylama sonuçları

GÖNÜLLÜLER SMS SONUCU
Survivor All Star ile ilgili tüm bilgileri sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. dördüncü haftasına giren en iyi survivor yarışmacıların yarıştığı Survivor All Star üçüncü elemesini yaparak bir yarışmacıyı daha adadan gönderecekler. Adadan elenecek üçüncü isim kim olacağı ile ilgili detaylar yazımızın devamındadır.

Ekranların en çok izlenen ve sevilen yarışması Survivor All Star yeni bölümleri ile bu hafta yine ekranlarda oldu. Cumartesi ve Pazar günleri yayınlanan survivor all star yarışmasında, cumartesi akşamı ödül oyunu oynandı. Pazar akşamı ise Ünlüler Gönüllüler arasında dokunulmazlık oyunu oynandı.

Survivor All Star yarışmasının üçüncü elemesi bu hafta yani 17 Mart Salı akşamı yapılacak. En iyilerin yarıştığı survivor all starda adadan gidecek isim bu akşam belli olacak. Bilindiği gibi Survivor All Star yarışmasında dokunulmazlık oyununu Gönüllüler kazandı ve diğer takım ise ada konseyine gittiler.

Eleme için ada konseyini gerçekleştiren Ünlüler oylama ile bir kişiyi seçtiler. takımın yaptığı ada konseyinde oylama sonucunda en çok ismi çıkan kişi Merve Oflaz oldu. Yani Merve Oflaz survivor all star yarışmasında eleme için seçilen ilk kişi oldu. Merve'nin karşısına bir isim daha çıkacak ve elenen isim bu iki kişi arasından olacak.

7 NİSAN GÖNÜLLÜLER SMS SONUÇLARI>>>


Survivor All Star SMS Sıralaması

Survivor All Star da 17 Mart Salı günü Ünlüler takımı arasında en çok SMS i alan kişi Serenay oldu. Sıralama ise aşağıdaki gibidir.

17 Mart Survivor Ünlüler SMS Sıralaması
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
01- Serenay
02- Anıl
03- Merve Aydın
04- Hakan
05- Merve Oflaz
06- Doğukan
07- Pascal
08- Berna
09- Almeda
10- Ahmet

17 MART SURVİVOR'da KİM ELENDİ>>>


Oylama sonucu Merve Oflaz'ın seçilmesi ile eleme için bir isim daha belirlenecek Merve'nin karşısına çıkacak ismi ise takım için yapılan SMS sonuçlarına göre, birinci seçilen kişi seçecek. SMS oylamasına göre birinci seçilen kişi takımdan bir kişinin ismini söyleyecek ve eleme Merve ile sms birincisinin söylediği isim arasında olacak. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder