19 Mart 2015 Perşembe

BEŞİKTAŞ CLUB BRUGGE MAÇI İLK 11'İ - 19 MART BEŞİKTAŞ CLUB BRUGGE MAÇI KAÇ KAÇ BİTTİ

BEŞİKTAŞ CLUB BRUGGE MAÇ SONUCU
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Beşiktaş Club Brugge maçı maçının önemli anları ve maçın sonucu ile ilgili bilgiler burada olacaktır.

BEŞİKTAŞ1-3 C.BRUGGE

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Club Brugge ile karşılaşan ve 2-1 mağlup olan Beşiktaş, bugün rövanş maçına çıkacak. UEFA Avrupa Ligi temsilcimiz Beşiktaş 3. tur rakibi olan Club Brugge ile rövanş maçını gerçekleştirecek ve adını çeyrek finale yazdırmaya çalışacak. 

Bilindiği gibi 12 Martta karşı karşıya gelen Beşiktaş ve Club Brugge 1-0 lık üstünlüğümüz sonrasında attığı iki golle maçın galibi olmuştu. 19 Mart 2015 Perşembe akşamı oynanacak rövanş maçı Atatürk Olimpiyat stadında oynanacak ve Star Tv den naklen yayınlanacaktır. Club Brugge her türlü beraberlik ihtimalinde Beşiktaş'ı eliyor. Beşiktaş gol yemeden alacağı galibiyetlerde bir üst tura çıkabilecek. Karşılaşma bir tek 2-1 Beşiktaş'ın üstünlüğü ile sonuçlanırsa uzatmalara gidecek. Siyah-beyazlıları 1-0'lık sonuç bile bir üst tura çıkarmaya yetiyor. Karşılaşmayı Rusya Futbol Federasyonu'ndan Sergey Karasev yönetecek.

19 Mart 2015 Perşembe gününün Beşiktaş için ayrı bir önemi vardır. Bugün 112. kuruluş yıl dönümü olan Beşiktaş Club Brugge maçını kazanarak sevincini ikiye katlamaya çalışacak. Beşiktaş Club Brugge maçının tüm biletlerinin satılması sonucunda kale arkaları da kağıt bilet satışı sonrasında tükenmiştir. Bu akşam oynanacak zorlu maç için Beşiktaş taraftarları ve tüm sporseverlerin merak ettikleri ise Beşiktaş'ın Club Burugge karşısındaki ilk 11'i olmaktadır. Teknik adam Slaven Blic Club Brugge maçında Beşiktaşın kadrosunu açıkladı. Yazımızın devamında Beşiktaş Club Brugge maçı ilk 11i ve maçın sonucu hakkındaki bilgileri bulabilirsiniz. 

Beşiktaş'ın Muhtemel 11'i
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Beşiktaş'ın, Club Brugge karşısına şu muhtemel 11'le çıkması bekleniyor: 

Tolga, 
Motta, 
Pedro Franco, 
Ersan Gülüm, 
Daniel Opare, 
Gökhan Töre, bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Veli Kavlak, 
Atiba 
Sosa, 
Olcay Şahan, 
Demba Ba

Maçta Slaven Blic 4-2-3-1 sistemine geri dönüş yapacağı öğrenildi. Bu karşılaşmada, önceki haftada olduğu gibi kaleyi Cenk Gönen’e emanet etmeyi planlayan Hırvat hocanın, savunma kurgusunu; Opare, Ersan, Franco ve Motta’nın üzerine kurmayı planladığı, ön liberoda ise; Atiba ile Veli’yi görevlendireceği bildirildi. Takımın orta alan ve forvet bölgesindeki sisteminde değişikliğe gitmeyecek olan başarılı teknik adamın; Gökhan, Olcay ve Sosa’nın önünde Demba Ba’ya forma vermeyi planladığı ifade edildi. 


Hangi Skorlarda Beşiktaş Kazanır yada Kaybeder?

Beşiktaş'ın gol yemeden aldığı her galibiyet çeyrek finalin kapısını açacak. 3-1, 4-2, 5-3 gibi iki farklı galibiyetler de turu getirecek. beşiktaş'ın 2-1'lik üstünlüğünde ise maç uzatmaya gidecek. Her türlü beraberlik ve yenilgilerde ise turu geçen taraf Club Brugge olacak.
Club Brugge her türlü beraberlik ihtimalinde Beşiktaş'ı eliyor. Beşiktaş gol yemeden alacağı galibiyetlerde bir üst tura çıkabilecek. Karşılaşma bir tek 2-1 Beşiktaş'ın üstünlüğü ile sonuçlanırsa uzatmalara gidecek. Siyah-beyazlıları 1-0'lık sonuç bile bir üst tura çıkarmaya yetiyor.

                                   bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
beşiktaş club brugge maçı saat kaçta, beşiktaş club brugge maçı istatistikleri, beşiktaş club brugge yenerse rakibi kim olacak, beşikta club brugge maçı takım kadroları, beşiktaşın club brugge maçı ilk 11i, beşiktaş club brugge maçı kadorusunda kimler var, beşiktaş 2-0 yenerse finale kalıyor mu, beşiktaş hangi sonuçlarda yenmiş olacak, beşiktaşın yenmesi için kaç gol gerekli, beşiktaş klup bürüş maçı kaç kaç biterse beşiktaş yenecek, beşiktaş club brugge maçı kaç kaç bitti, beşiktaş club brugge maçının geniş özeti golleri ve önemli anları,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder