14 Mart 2015 Cumartesi

TEOMAN ESKİ BİR RÜYA UĞRUNA ALBÜMÜ 2015 - TEOMAN 2015 YENİ ALBÜM ŞARKILARI

teoman yeni albümü, teomanın yeni albümünün ismi, teoman 2015 yeni albüm şarkıları, teoman eski bir rüya uğruna albümü, teoman serseri albümü ve şarkıları, teoman yeni albüm şarkıları, teoman eski bir rüya uğruna indir, teoman yeni şarkıları indir, teoman 2015 yeni albümü indir, teoman 2015 full albüm indir, teoman eski bir rüya uğruna mobil mp3 indir

TEOMAN ESKİ BİR RÜYA UĞRUNA
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Rock müziğinin başarılı isimlerinden olan sevilen sanatçı Teoman yeni albümü ile yine bomba gibi bir albüme imza atmış durumdadır. 4 yıl önce müziği bıraktığını açıklayan Teoman, hayranları tarafından ve sanatçı dostları tarafından geri dönmesi ile ilgili yapılan yorumlar neticesinde tekrardan müzik dünyasına dönüş yapmıştır. 

4 yıllık aradan sonra özlenen sanatçı Teoman hayranlarını sevindirerek yepyeni bir albüm hazırlayarak müzikseverlerin beğenisine sunmaktadır. Teoman Eski Bir Rüya Uğruna isimli yeni albümü ile tüm müzik marketlerde yerini almış durumdadır. 

Teoman Eski Bir Rüya Uğruna isimli yeni albümünde toplamda 11 şarkı yer almaktadır. Yine birbirinden başarılı şarkılara imza atan sevilen sanatçı Teoman, yeni albümünün çıkış parçası olarak Serseri isimli şarkıyı seçmiştir. Söz ve müziği Teoman'a ait olan Serseri şarkısı için klipte çeken başarılı sanatçı, yeni klibi ile de oldukça başarılı görünmektedir. 

Yazımızın devamında sevilen sanatçı Teoman'ın yeni albümü olan Eski Bir Rüya Uğruna isimli yeni albümünde yer alan şarkıların isimlerini ve albümde yer alan tüm şarkıların sözlerini burada bulabilirsiniz. İşte Teoman'ın yeni albüm şarkıları ve isimleri.

Teoman Eski Bir Rüya Uğruna albüm Şarkıları 
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
01. Teoman – Sardunyalar Arasında
02. Teoman – Hayattan, Hem Ölümden 
03. Teoman – Serseri Şarkı Sözleri Tıklayınız>>>
04. Teoman – N’apim Tabiatım Böyle Şarkı Sözleri Tıklayınız>>>
05. Teoman – Limanında
06. Teoman – Yıldızları Yakalamak
07. Teoman – Çölde Çiçekbu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
08. Teoman – Seninim Son Kez
09. Teoman – Kadının Gidişi Şarkı
10. Teoman – Kum Saati Şarkı
11. Teoman – N’olur Gitme Kal


Sevilen sanatçı Teoman yeni 2015 Eski Bir Rüya Uğruna isimli yeni albümünde yer alan 11 şarkının isimleri yukarıdaki gibidir. İlerleyen günlerde ise başarılı sanatçı olan Teoman'ın yeni albümünde yer alan tüm şarkıların sözlerine buradan ulaşabilirsiniz.

Teoman'ın Yeni Albümü Hakkında Yorum Yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder