23 Mart 2015 Pazartesi

BEYAZ YALAN ÖZGÜR (BERKAN BULUT) KİMDİR - BERKAN BULUT KİMDİR BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ

beyaz yalan özgür kimdir, beyaz yalan özgür karakteri, beyaz yalandaki özgür kim, beyaz yalan özgür resimleri, beyaz yalan özgür hakkında bilgi, beyaz yalan dizisi oyuncuları kimler, beyaz yalan dizisi karakter isimleri, beyaz yalan özgür kaç yaşında boyu kilosu, berkan bulut kimdir, berkan bulut resimleri, berkan bulut biyografi, berkan bulut kaç yaşında boyu kilosu kaç,

BEYAZ YALAN ÖZGÜR KİMDİR
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Show Tv ekranlarında izleyici ile buluşan yeni dizi Beyaz Yalan ilk bölümü ile oldukça sevilerek takip edilmeye başlandı. Sevilen oyuncuların yer aldığı Beyaz Yalan dizisi ile ilgili bilgileri sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. 

Başrollerinde sevilen oyuncu ve sanatçı Kutsi ile Kaçak Gelinler dizisinde rol alan Deniz Baysal'ın yer aldığı Beyaz Yalan dizi oyuncuları arasında Ebru Aykaç, Elif İskender, Ege Aydan, Onur Dikmen, Çağlar Sayın, Ebru Aytemur gibi başarılı isimlerin yer aldığı beyaz yalan dizisi hem oyuncu kadrosu ile hemde konusu ile oldukça beğenilmektedir. 

Beyaz Yalan dizi oyuncuları arasında başrolde olan Deniz Baysal dizide Alara ve Melek adında iki karakteri canlandırmaktadır. Birbirlerine çok benzeyen Alara ve Melek tesadüfen tanışırlar ve hayatları ile ilgili çok önemli kararlar almaktadırlar. Dizinin başlaması ile beraber oyuncular hakkındaki bilgiler merak edilmeye başlandı. Sizlere bu yazımızda Beyaz Yalan dizisinde Özgür karakterini canlandıran Berkan Bulut hakkındaki bilgileri vereceğiz.

BEYAZ YALAN OYUNCULARI>>>

Beyaz Yalan Dizisinde Özgür Karakteri Kim?

Berkan Bulut Kimdir 
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Beyaz Yalan dizisinde Özgür karakterlerini canlandıran oyuncunun adı Berkan Bulut isimli oyuncudur. Yakışıklı oyuncu Berkan Bulut 9 Temmuz 1988 yılında İstanbul da doğmuştur. Trt1 ekranlarında yayınlanan Artan Erkekli'nin sunduğu Sen Olsan Ne Yapardın adlı programda oyunculuk yapmaktadır.

Yakışıklı oyuncu hakkında detaylı bilgi bulunmamaktadır ilerleyen günlerde Berkan Bulut hakkında bilgileri paylaşacağız. 

Berkan Bulut Resimleri



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder