18 Mart 2015 Çarşamba

KARA PARA AŞK MERT (ALİ YÖRENÇ) KİMDİR - ALİ YÖRENÇ KİMDİR BİYOGRAFİ RESİMLERİ

kara para aşk mert kimdir, kara para aşk dizisindeki mert karakteri kimdir, kara para aşk mert resimleri, kara para aşk mert kaç yaşında boyu kilosu kaç, ali yörenç kimdir, ali yörenç kaç yaşında, ali yörenç biyografi, ali yörenç hakkında bilgi, ali yörenç kaç yaşında boyu kaç, ali yörenç rol aldığı diziler, kara para aşk ali yörenç, kara para dizi oyuncuları,

KARA PARA AŞK MERT KİMDİR
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Atv ekranlarında Çarşamba akşamları izleyici ile buluşan sevilen dizi Kara Para Aşk izleyici tarafından ilgi ile izlenip takip edilen diziler arasındadır. Kara para aşk dizisinde elif karakterini canlandıran Tuba Büyüküstün, dizide Ömer karakterini canlandıran Engin Akyürek ile iyi bir ikili olmuş ve sevenleri tarafından yakıştırılmaktadır. 

Kara Para Aşk dizi oyuncuları arasında Engin Akyürek, Tuba Büyüküstün, Nebahat Çehre, Erkan Can, Aytaç Arman, Ali Yörenç, Bestemsu Özdemir, Emre Kızılırmak, Burak Tamdoğan, Hazal Türesan, İlkin Tüfekçi, Tansu Taşanlar, Damla Colbay, Öykü Karayel, Deniz Barut ve Saygın Soysal gibi başarılı bir çok oyuncu yer almaktadır.

Kara Para Aşk dizisinin sevilen oyunculardan bir tanesi de Ali Yörenç isimli yakışıklı oyuncudur. Ali Yörenç dizide Mert karakterini canlandırmaktadır. Mert karakteri Tayyar'ın oğludur. Yazımızın devamında Kara Para Aşk dizisinde oynayan ve aranan oyunculardan olan Ali Yörenç hakkında merak edilenleri, Ali Yörenç biyografi bilgileri ile yakışıklı oyuncunun resimlerini yazımızda bulabilirsiniz.

KARA PARA AŞK OYUNCULARI>>>

Kara Para Aşk Dizisi Mert Karakteri Kimdir?

Ali Yörenç Kimdir 
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Kara Para Aşk dizisinde Mert karakterini canlandıran Ali Yörenç, 1987 yılında İstanbul'da doğmuştur. Bu güne kadar bir çok dizide rol alan yakışıklı oyuncu senarist Ece Yörenç'in oğludur ve annesinin hazırlamış olduğu birçok projede rol almıştır. Küçüklüğünden beri oyuncu olmak isteyen yakışıklı oyuncu ortaokul yıllarında piyeslerde oynamaya başlamıştır. 

Ali Yörenç, üniversite eğitimini ise Yeditepe Üniversitesi Görsel İletişim ve Tasarım bölümde almış ve mezun olmuştur. Üniversitesi eğitimini aldıktan sonra mesleğine devam etmek yerine oyunculuk yapma kararı almıştır. Özellikle Kuzey Güney dizisinde canlandırdığı Can karakteri ile büyük beğeni toplayan oyuncu, Survivor 2013 yarışmasında yer alan Fatmagül Fakı ile birlikte olduğu söylenmektedir.

Yakışıklı ve başarılı oyuncu Ali Yörenç şimdilerde ise Atv de yayınlanan Kara Para Aşk dizisinde Mert karakteri ile izleyici karşısında olmaktadır. Yazımızın devamında yakışıklı oyuncunun resimlerini bulabilir ve oyuncu hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.

Ali Yörenç Resimleri 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder