14 Mart 2015 Cumartesi

SURVİVOR ALL STAR 17 MART SALI KİM ELENDİ - SURVİVOR 17 MART ADADAN KİM GİTTİ

salı günü survivor elenen isim kim, sörvayvırda salı günü kim elendi, survivor kim elendi, 17 mart survivor adadan kim elendi, kim elendi, 17 mart kim elendi, adaya kim veda etti, survivor sms sonuçlarında kim birinci oldu, survivor eleme sonucu, 17 mart survivor elenen kim oldu, survivorda kim elendi, sörvayvır kim elendi, sorvayvırda kim elendi, survivor sms sonuçları acunn.com, acun.com oylama sonuçları

SURVİVOR 17 MART KİM ELENDİ...
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Ekranların en çok izlenen ve sevilen yarışması Survivor All Star yeni bölümleri ile bu hafta yine ekranlarda oldu. Cumartesi ve Pazar günleri yayınlanan survivor all star yarışmasında, cumartesi akşamı ödül oyunu oynandı. Pazar akşamı ise Ünlüler Gönüllüler arasında dokunulmazlık oyunu oynandı. 

Survivor All Star yarışmasının elemesi bu hafta yani 17 Mart Salı akşamı yapılacak. En iyilerin yarıştığı survivor all starda adadan ilk gidecek isim bu akşam belli olacak. Bilindiği gibi Survivor All Star yarışmasında dokunulmazlık oyununu 15 Martta Gönüllüler kazandı ve Ünlüler ada konseyine gittiler. 

Eleme için ada konseyini gerçekleştiren Ünlüler oylama ile bir kişiyi seçtiler. Takımın yapılan ada konseyinde oylama sonucunda en çok ismi çıkan kişi Merve Oflaz oldu. Yani Merve Oflaz survivor all star yarışmasında eleme için seçilen ilk kişi oldu. Merve Oflaz'ın karşısına bir isim daha çıkacak ve elenen isim bu iki kişi arasından olacak. 

31 MART ÜNLÜLER SMS SONUÇLARI>>>


Survivor Merve Oflaz Elendi mi?

SURVİVOR 17 MART AHMET DURSUN ELENDİ


Ahmet Dursun Neden Elendi?

Ahmet Dursun rahatsızlığı nedeni ile Survivor All Star dan elenmek durumunda kaldı ve bu hafta elenen isim Ahmet Dursun oldu. 

Oylama sonucu Merve Oflaz'ın seçilmesi ile eleme için bir isim daha belirlenecek Merve'nin karşısına çıkacak ismi ise Ünlüler takımı için yapılan SMS sonuçlarına göre, birinci seçilen kişi seçecek. SMS oylamasına göre birinci seçilen kişi takımdan bir kişinin ismini söyleyecek ve eleme Merve Oflaz ile sms birincisinin söylediği isim arasında olacak. 
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Eleme için ilk seçilen isim olan Merve acaba bu akşam elenecek mi, birde Merve Oflaz'ın karşısına kim seçilecek, Ünlüler takımından en yüksek smsi kim alacak ve Ünlülerden birinci olan kişi kim olacak tüm bu sorular izleyici tarafından büyük merakla beklenmektedir. Sizlere bu yazımızda survivor Ünlüler takımından bu hafta kim elendi, Ünlülerden en yüksek oyu kim aldı ve eleme kimler arasında oldu gibi merak edilenleri sizlere anlık olarak paylaşacağız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder