17 Mart 2015 Salı

MABEL MATİZ GÖK NEREDE ŞARKI SÖZLERİ - MABEL MATİZ GÖK NEREDE ALBÜM ŞARKILARI

mabel matiz gök nerede albümü, mabel matiz gök nerede şarkı sözleri, mabel matiz gök nerede şarkısının sözleri, gök nerede şarkı sözü, mabel matiz yeni albüm şarkılarının isimleri, mabel matiz yeni albümü, mabel matiz gök nerede şarkısı indir, mabel matiz gök nerde mp3 indir, mabel matiz gök nerede mobil indir mp3,

MABEL MATİZ GÖK NEREDE ŞARKI SÖZLERİ
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Müzik dünyasının başarılı isimleri arasında yer alan ve sevilen sanatçı Mabel Matiz yepyeni albümü Gök Nerede ile bomba gibi bir giriş yapmıştır. Yaptığı tüm şarkılar ve albümler ile beğeni toplayan Mabel Matiz şimdi Gök Nerede adını verdiği yeni 2015 albümü ile sevenleriyle buluşacak. Bir önceki albümü ile arayı fazla açmadan yeni albümünü çıkaran sanatçı hayranlarının yüzünü güldürdü.

Mabel Matiz Gök Nerede isimli yeni albümünde toplamda 14 şarkı yer almaktadır. Albümün prodüktörlüğünü bir önceki albümünde olduğu gibi Can Güngör ile yapan Mabel Matiz bu yeni albümünde birde 1992 yılında Nazan Öncel'in seslendirdiği Bir Hadise Var isimli şarkıyı da seslendiren Mabel Matiz, Gök Nerede albümündeki tek cover parçasıdır.

Toplamda 14 şarkının bulunduğu Mabel Mariz Gök Nerede albümündeki şarkıların 9 tanesi Mabel Matizin kendisine aittir. Mabel Matiz Gök Nerede albümünün çıkış parçası olarak albümle aynı ismi taşıyan Gök Nerede isimli şarkı olmuştur. Müzikseverler tarafından oldukça beğenilen ve sevilen şarkı Gök Nerede isimli şarkı albümün favori şarkıları arasındadır. Yazımızın devamında Mabel Matiz Gök Nerede şarkı sözlerini bulabilirsiniz.


MABEL MATİZ GÖK NEREDE ŞARKILARI>>>


Mabel Matiz Gök Nerede Şarkı Sözleri
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Kalbim Yolların Sürgünü Aldırma 
Kararıyorum Gölgesiz Gururlarda 
Sana Değil Bana Değil 
Kaderimize Bu Feryat 
Çareyi Bul Bana Getir 
Çare ise Sabır Dua 
Kar Bürüyor Yollarımı 
Kim Doluyor Kollarıma 
Yağ Da Yetiş Be 

Yağmurun Ağarmayan Sabahları 
Yandım Aman Yar Demeden 
Hangi Ödünç Kar Canıma 
Yağ Da Devir Şu Dağlarımı 
Görelim Gök Nerede 
Hangi Sahranın Gülüyüm Aldırmam 
Kah Arıyorum Kahi Kayboldum Orda

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder