18 Ocak 2015 Pazar

ZEYNEP CASALİNİ YAS UYKUSU ŞARKI SÖZLERİ - ZEYNEP CASALİNİ YENİ ALBÜMÜ YAS UYKUSU

ZEYNEP CASALİNİ YAS UYKUSU ŞARKI SÖZLERİ

Müzik hayatına vokallik yaparak başlayan ve oldukça sevilen sanatçılardan olan Zeynep Casalini, yaptığı her albüm ve şarkıları ile bu güne kadar herkesin beğenisini kazanmıştır.

Bir çok ünlü sanatçının vokalliğini yapan Zeynep Casalini, ilk olarak kendi albümü olan Nihayet isimli albümünü 2004 yılında çıkartmıştır. 

Duvar ve Dokunma Bana gibi şarkıları ile bilinen ve hala dinlenen başarılı sanatçı Zeynep Casalini, yeni albümü ile hayranlarını sevindirmeyi başarmıştır. 

Zeynep Casalini yeni single albümü olan Yas Uykusu ismini verdiği albümü ile müzik marketlerde yerini aldı. Başarılı sanatçı single albüm şarkısı olan Yas Uykusu isimli şarkısına klipte çekerek müzik kanallarında yayınlamaya başladı. 

Zeynep Casalini Yas Uykusu şarkısının sözleri ve müziği Zeynep Casalini ile İlker Aydemir'e aittir. Sizlere bu yazımızda sevilen sanatçı zeynep casalininin yeni şarkısı olan Yas Uykusu şarkı sözlerini paylaşacağız.


Zeynep Casalini Yas Uykusu Şarkı Sözleri


Bir ihtimaldi kayboldu 
Yitirdim aklımı hepten 
Yine de gözümde tüten 
Senden başkası değil 

İçin rahat nasıl olsa 
Soru sormaz kimse sana 
Şimdi bizden ne kaldıysa 
Hapsoldu kutulara 

Sarsın zaman 
Haykırmadan içimde sessizce ağlayan 
Öfkenden bana geriye kalan 
Açık yaram 

Uyanmam lazım bu yas Uykusundan

zeynep casalini, zeynep casalini yeni şarkısı, zeynep casalini yas uykusu, zeynep kasalini yas uykusu şarkı sözleri, zeynep casalini yas uykusu sarki sözleri, yas uykusu zeynep casalini indir, zeynep casalininin yeni sarkisi, uyanmam lazım bu yas uykusundan şarkısını kim söylüyor, zeynep casalini yas uykusu indir,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder