17 Ocak 2015 Cumartesi

ÜNLÜLERİN DUBLAJ VİDEOLARI - ÜNLÜLERİN KOMİK DUBLAJ VİDEOLARI

ÜNLÜLERİN DUBLAJ VİDEOLARI

Bilindiği gibi son zamanlarda akıllı telefonlarda ve sosyal medyada yeni çıkan bir şey, bir anda herkes tarafından kullanılarak fenomen haline gelmektedir. 

Sosyal medya üzerinden en son ünlülerinde katıldığı ve uzun bir süre devam eden buzlu su dökme olayı olmuştu. Çoğu ünlü ALS hastalığına dikkat çekmek için başından aşağı su dökerek çektikleri videoları sosyal medyada paylaşarak oldukça çok izlenmişlerdi.

Şimdi ise ünlülerin ve daha doğrusu herkesin yeni çılğınlığı olan yada eğlencesi olan şey ise dublaj videoları oldu. 

Dubsmash programı ile yapılan bu dublaj, program içerisinde kayıtlı filmlerden replikler var ve siz bu ses kayıtlarına dublaj yapıyorsunuz.

Bir anda herkes tarafından bilinen ve yapılan bu dublaj videolarına bir çok ünlü de katılmıştır. Dublaj videolarını çeken ve sosyal medya hesapları veya youtube da paylaşan ünlülerin dublaj videoları oldukça çok izlenmektedir. 

Bizde sizlere bu yazımızda Murat Boz, Erkan Petekkaya, Özkan Uğur, Sergen Yalçın, Şahan Gökbakar gibi ünlü isimlerim çektikleri dublaj videolarını paylaşacağız.

İşte Ünlülerin Dublaj Videoları

                                     


Sizce En Güzeli Hangisi?

ünlülerin dublaj videoları, dubsmash videoları, ünlülerin dubsmash videoları, ünlülerin yaptığı dublaj videoları, hangi ünlü dubsmash videosu yaptı, sergenin dublaj videosu, murat bozun dublaj videosu, şahanın dublaj dubsmash videosu, 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder