8 Ocak 2015 Perşembe

KOCAMIN AİLESİ MİRAY (SERAY KAYA) KİMDİR - SERAY KAYA KİMDİR KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ

KOCAMIN AİLESİ DİZİSİ MİRAY
www.guncelt.me.blogspot.com'a aittir
Fox Tv ekranlarının sevilen ve en çok izlenen dizilerinden biri olan Kocamın Ailesi dizisi yeni bölümleri ile izleyicin karşısında olmaya devam etmektedşir. Bu sezon oldukça başarılı dizilere imza atan Fox Tv Kocamın Ailesi dizisi ile de büyük başarı yakalamıştır.

Kocamın Ailesi dizi oyuncuları arasında Gökhan Alkan, Yeliz Kuvancı, Ahmet Kayakesen, Buse Arslan, Melis Doğu, Seray Kaya, Genco Özak, Zuhal Yalçın, Erman Okay gibi isimlerde yer alıyor.

En çok izlenen dizilerden biri olan Kocamın Ailesi dizisinde, diziden ayrılan Yonca karakteri Selen Seyven'in ardından diziye Yeliz Kuvancı dahil olmuştu. 

Kocamın Ailesi dizi oyuncularından biri olan ve oldukça sevilerek tüm oyuncular arasında, en çok aranan ve araştırılan oyunculardan bir tanesi de Seray Kaya'dır. 

Seray Kaya Kocamın Ailesi dizisinde Miray karakterini canlandırmaktadır. 

Kocamın Ailesi Miray karakteri, Mukadder ve Zafer'in ortanca kızlarıdır. Erkek gibi yetişmiş olan Miray devamlı şapka takmaktadır.

Yazımızın devamında kocamın ailesindeki miray karakterini canlandıran Seray Kaya hakkında bilgileri ve miray kaç yaşındadır kimdir, Seray Kaya kimdir yaşı kilosu boyu gibi merak edilenleri paylaşacağız.

KOCAMIN AİLESİ DİZİ OYUNCULARI>>>

Kocamın Ailesi Dizisi Miray Karakteri Kim?

Seray Kaya Kimdir

Kocamın Ailesi dizisinde Miray karakterini canlandıran oyuncu Seray Kaya 4 Şubat 1991 yılında İstanbul da doğmuştur. Yaşının küçük olmasına rağmen başarılı bir oyunculuk sergileyen güzel oyuncu Seray Kaya Sadri Alışık Kültür Akademisinde oyunculuk dersleri almıştır. 
www.guncelt.me.blogspot.com'a aittir
Küçüklüğünden beri hayvanları çok sevdiği için veteriner olmak isteyen güzel oyuncu Seray Kaya oyuncu olmaya karar vermesinden bu yana oyunculuk üzerine kendini geliştirmeye çalışmakta ve İsmet Üstekin ile oyunculuk eğitimi almaya devam etmektedir. bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir. Seray Kaya'nın ilk oyunculuk deneyimini yaşadığı dizi Huzur Sokağı dizisidir.

Seray Kaya Huzur Sokağı dizisinde Rezzan karakterini canlandırmıştır. Şimdi ise Seray Kaya Fox Tv de yayınlanan Kocamın Ailesi dizisinde Miray karakteri ile izleyici karşısındadır. Kova burcu olan başarılı oyuncu Seray Kaya 1,65 boyunda ve 53 kilo ağırlığındadır. 

Seray Kaya'nın fotoğraflarına yazımızın devamında ulaşabilirsiniz. Oyuncu hakkında yorumlarınızı paylaşarak destek olabilirsiniz. 

Seray Kaya Boyu : 1,65 
Seray Kaya Kilosu : 53 
Seray Kaya Twitter : https://twitter.com/seraykaya 
Seray Kaya Facebook : https://tr-tr.facebook.com/seraykaya.92 

Seray Kaya Rol Aldığı Diziler 

- Kocamın Ailesi (Miray) 
- Huzur Sokağı (Rezzan)

Seray Kaya Resimleri



kocamın ailesindeki miray kimdir, kocamın ailesi miray karakteri gerçek adı, kocamın ailesi miray resimleri, seray kaya kimdir kaç yaşında boyu kaç

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder