27 Ocak 2015 Salı

BEDEL DİZİSİ ALİ (BERK ERÇER) KİMDİR - BERK ERÇER KİMDİR KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ

bedel dizisi ali kimdir, bedel dizisinde ali karakteri, bedel ali resimleri, berk erçer kimdir, berk erçer kaç yaşında, bedel ali gerçek adı, bedeldeki ali, berk erçer kiminle evli, berk erçer resimleri, bedel dizisi ali gerçek adı ne,

BEDEL DİZİSİ ALİ KİMDİR

ATV'nin yeni başlayan ve başarılı dizilerindn biri olan Bedel dizisi beklenilen ilgiyi görerek izleyici tarafından sevilmeyi başarmıştır.
Bedel dizisi oyuncuları ve konusu nedir gibi, dizi hakkında merak edilen bilgileri daha önceki yazımızda paylaşmıştık. Bedel dizisinin başlaması ile beraber dizi oyuncuları da oldukça merak edilmeye başlamıştır. 

Başrollerinde Sedef Avcı, Necip Memili, Berk Erçer, Gonca Sarıyıldız, Osman Alkaş, Dilara Öztunç, Kerem Kupacı gibi başarılı bir çok oyuncunun yer aldığı Bedel dizisi oyuncularını sizlere tanıtmaya devam ediyoruz. 

Bedel dizisi başrolünde olan ve Ali karakterini canlandıran yakışıklı oyuncu Berk Erçer, dizinin en çok beğenilen ve aranan isimlerindendir. Yakışıklılığı ve başarılı oyunculuk performansı ile izleyenleri kendine hayran bırakan Berk Erçer canlandırdığı Ali karakteri ile izleyici karşısına çıkmaktadır.

Bedel dizisinde baş karakter olan Ali karakteri, 30'lu yaşlarının başında, oldukça yakışıklı, çekici bir adamdır. Yıllar önce uğradığı haksızlıkların intikamını almaya yemin etmiş bir adamdır.

Bedel dizisi ile birlikte Ali karakterini canlandıran Berk Erçer hakkında bir çok bilgi merak edilmektedir. Bedel dizisi Ali kimdir, Bedel dizisindeki Ali gerçekte kim ve kaç yaşındadır, Berk Erçer kimdir, kaç yaşındadır ve biyografi bilgileri oldukça merak edilmektedir. Yazımızın devamında ise tüm bu bilgileri bulabilirsiniz.

Bedel Dizisindeki Ali Kimdir?

Berk Erçer Kimdir 

Bedel dizisinde Ali karakterini canlandıran güzel oyuncunun adı gerçekte Berk Erçer'dir. 
Berk Erçer, 1983 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. İstanbul Bilgi Üniversitesi Görsel İletişim Tasarım & Fotoğraf ve Video bölümü mezunudur. Berk Erçer’i ilk olarak Kubilay Kasap önderliğinde çekilen Bengü Erden’in Unut Beni adlı şarkısının video klibinde oynadı. Daha sonra Doktorlar dizisinde Cerrahi Asistan Güney Aydoğdu rolüyle herkesin tanıdığı bir isim haline geldi. 

Başarılı oyunculuğu ile son zamanlarda adından söz ettiren dizilerde rol almaya başladı. Kayıp dizisi ve Kurt Seyit ve Şura adlı dizilerde rol aldıktan sonra, son olarak Star TV ekranlarında yayınlanan fenomen bir dizi haline gelen Medcezir dizisinde Sinan Enveroğlu karakterine hayat verdi.

Herkes tarafından tanınan bir isim olan Berk Erçer, dizi oyunculuğunun yanı sıra Eti Çay Keyfi ve Vivien Parfüm reklamlarında oynamıştır. Başarılı ve yakışıklı isim Berk Erçer şimdi ise Bedel dizisinde Ali karakterini canlandırmaktadır. Yazımızın devamında başarılı oyuncu Berk Erçer'in resimlerini bulabilirsiniz. 

Berk Erçer Rol Aldığı Diziler

  • Bedel (2015) - Ali
  • Medcezir (2014) - Sinan Enveroğlu 
  • Kurt Seyit ve Şura (2014) - Mişa 
  • Kayıp (2013) - Mahir Eray 
  • Hayat Güzeldir - Burak 
  • Doktorlar - Güney Aydoğdu

Berk Erçer Resimleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder