6 Ocak 2015 Salı

KİRAZ MEVSİMİ DİZİ OYUNCULARI KİMLER KONUSU NEDİR - FOX TV KİRAZ MEVSİMİ DİZİSİ

KİRAZ MEVSİMİ DİZİ OYUNCULARI 
www.gunceltime.blogspot.com
Özellikle gençler tarafından sevilen ve büyük ilgi gören dizilerden biri olan Kiraz Mevsimi dizisi Fox TV nin fenomen dizilerinden birisidir.

Her hafta Cumatesi günleri yeni bölümleri ile ekranlarda olan ve izleyicinin soluksuz izlediği dizi Kiraz Mevsimi çılgınlığı gün geçtikçe artmaktadır. Kiraz Mesvimi dizi oyuncuları oldukça sevilmekte ve araştırılmaktadır. Birbirinden güzel ve yakışıklı oyuncuların yer aldığı Kiraz Mevsimi dizi oyuncuları arasında Serkan Çayoğlu, Özge Gürel, Dağhan Külegeç, Nilperi Şahinkaya, Nihal Işıksaçan, Serkan Börekyemez, Fatma Toptaş, Aras Aydın gibi başarılı oyuncular yer almaktadır. 

Kiraz mevsimi dizisi baş karakterleri olan Öykü ve Ayaz karakteri, tatlı bir tesadüfle tanışan, birbirinden tamamen zıt karakterlere sahip olan Ayaz ve Öykü'yü, kader, her fırsatta bir araya getirerek ve zamanla aralarında hem romantik hem de komik bir ilişkinin başlamasına sebep olmuştur. Ayaz ve Öykü arasında bir oyun olarak başlayan herşey, zamanla gerçeğe dönüşebilecek midir? 

Oldukça sevilen ve izlenen Kiraz Mevsimi dizisi ile ilgili sorulan soruların başında, Kiraz Mevsimi oyuncuları kimler, kiraz mevsimi dizi konusu nedir ve kiraz mevsimi öykü ayaz kimdir gibi bir çok soru sorulmaktadır. Bizde sizler için kiraz mevsimi dizisi hakkındaki bilgileri derledik.

KİRAZ MEVSİMİ ŞARKISI VE SÖZLERİ>>>

Kiraz Mevsimi Dizi Oyuncuları Kimler

Kiraz Mevsimi Öykü - Özge Gürel (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
Kiraz Mevsimi AyazSerkan Çayoğlu (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
Kiraz Mevsimi MeteDağhan Külegeç Kimdir>>>
Kiraz Mevsimi ŞeymaNilperi Şahinkaya Kimdir>>>
Kiraz Mevsimi SibelFatma Toptaş Kimdir>>>
Kiraz Mevsimi İlkerSerkan Börekyemez Kimdir>>>
Kiraz Mevsimi BurcuNihal Işıksaçan (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
Kiraz Mevsimi Emre Mehti Aras Aydın (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
Kiraz Mevsimi ÖnemNeslihan Yeldan Kimdir>>>
Kiraz Mevsimi BülentHakan Çimenser Kimdir>>>
Kiraz Mevsimi Meral Ayşegül Ünsal Kimdir>>>
Kiraz Mevsimi OlcayNezih Cihan Aksoy Kimdir>>>
Kiraz Mevsimi GülserenCanan Sanan Kimdir>>>
Kiraz Mevsimi Cem - Tamer Berke Sarıkaya Kimdir>>>
Kiraz Mevsimi DoğanBurak Şahan Gönültaş Kimdir>>>
Kiraz Mevsimi RızaSerdar Çakmak Kimdir>>>
Kiraz Mevsimi BoraNecip Everest Kimdir>>>
Kiraz Mevsimi Orhan Kubilay Penbeklioğlu Kimdir>>>
Kiraz Mevsimi EvrenHazım Körmükçü Kimdir>>>
Kiraz Mevsimi Setenay AteşEylem Şenkal Kimdir>>>
Kiraz Mevsimi Emirhan Özgür Ege Nalcı Kimdir>>>
Kiraz Mevsimi Derin - Özgür Çevik Kimdir>>>
Kiraz Mevsimi Monika HanımJale Arıkan Kimdir>>>


Kiraz Mevsimi Dizi Konusu Nedir
www.gunceltime.blogspot.com
En büyük hayali bir gün başarılı bir modacı olmak olan Öykü, küçük bir mahallede annesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan çalışkan bir üniversite öğrencisidir. Çocukluk yıllarından beri en yakın arkadaşı Burcu'nun ağabeyi Mete'ye aşıktır. Ne yazık ki herkesten sakladığı büyük aşkını mahalle arkadaşı Şeyma'ya kaptırır. Durum böyle olunca da, aşkını kalbine gömer ve duygularını kendi içinde yaşamaya başlar. 

Öykü, komik ve bir o kadar da güzel tesadüfler sonucu Mete'nin ortağı ve yakın arkadaşı Ayaz ile karşılaşır. Ayaz, çapkın kendine aşırı güvenen ukala bir tiptir. Aynı zamanda Öykü'nün kendine örnek aldığı, büyük hayranı olduğu modacı Önem Dinçer'in de oğludur. Ama Öykü'nün bundan haberi yoktur. Daha sonra tüm bunları öğrenen Öykü ve Ayaz arasında çok güçlü bir sevgi oluşmaktadır.

kiraz mevsimi dizisi şekilleri, kiraz mevsimi görselleri, kişraz mevsimi oyuncuları kimler, kiraz mevsimi ayaz ve öykü kimdir, kiraz mevsimi karakterleri, kiraz mevsimi oyuncularının resimleri, kiraz mevsimi dizi oyuncuları kimler, kiraz mevsimi oyunculari, kiraz mevsimi oyuncularının resimleri, kiraz mevsimi ayaz, kiraz mevsimi öykü, öyaz, öykü ve ayaz resimleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder