25 Ocak 2015 Pazar

BEDEL DİZİSİ BEGÜM (SEDEF AVCI) KİMDİR - SEDEF AVCI KİMDİR KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ

bedel dizisi begüm kimdir, bedel dizisinde begüm karakteri, bedel begüm resimleri, sedef avcı kimdir, sedef avcı kaç yaşında, bedel begüm gerçek adı, bedeldeki begüm, sedef avcı kiminle evli, sedev avci resimleri, bedel dizisi begüm gerçek adı ne,

BEDEL DİZİSİ BEGÜM KİMDİR

ATV'nin yeni başlayan ve başarılı dizilerindn biri olan Bedel dizisi beklenilen ilgiyi görerek izleyici tarafından sevilmeyi başarmıştır. 

Bedel dizisi oyuncuları ve konusu nedir gibi, dizi hakkında merak edilen bilgileri daha önceki yazımızda paylaşmıştık. Bedel dizisinin başlaması ile beraber dizi oyuncuları da oldukça merak edilmeye başlamıştır. 

Başrollerinde Sedef Avcı, Necip Memili, Berk Erçer, Gonca Sarıyıldız, Osman Alkaş, Dilara Öztunç, Kerem Kupacı gibi başarılı bir çok oyuncunun yer aldığı Bedel dizisi oyuncularını sizlere tanıtmaya devam ediyoruz. 

Bedel dizisi başrolünde olan ve begüm karakterini canlandıran güzel oyuncu Sedef Avcı, dizinin en çok beğenilen ve aranan isimlerindendir. Güzelliği ve başarılı oyunculuk performansı ile izleyenleri kendine hayran bırakan Sedef Avcı canlandırdığı Begüm karakteri iki aşk arasında kalmış acılı bir kadını canlandırmaktadır.

Bedel dizisinde baş karakter olan Begüm karakteri, 30'lu yaşlarının başında, oldukça güzel, çekici, etkileyici bir kadındır. Vedat Seyhanlı'nın eşi olan Begüm zarif bir kadın ve kendine özgü bir giyim tarzı vardır. Sadeliği ve doğallığı seven begüm gösşterişi hiç sevmemektedir.

Bedel dizisi ile birlikte Begüm karakterini canlandıran Sedef Avcı hakkında bir çok bilgi merak edilmektedir. Bedel dizisi Begüm kimdir, Bedel dizisindeki Begüm gerçekte kim ve kaç yaşındadır, Sedef Avcı kimdir, kaç yaşındadır ve biyografi bilgileri oldukça merak edilmektedir. Yazımızın devamında ise tüm bu bilgileri bulabilirsiniz.

BEDEL DİZİ OYUNCULARI KİMLER>>>

Bedel Dizisindeki Begüm Kimdir?

Sedef Avcı Kimdir 

Bedel dizisinde Begüm karakterini canlandıran güzel oyuncunun adı gerçekte Sedef Avcı'dır. Dizideki oyunculuğu ve güzelliği ile dikkat çeken Sedef Avcı, 22 Ocak 1982 tarihinde İstanbul‘da ailesinin tek çocuğu olarak doğmuştur. Dört yaşında baleye başlayan güzel oyuncu Sedef Avcı, sekiz sene bale yapmıştır.

2001 yılında Üniversiteyi kazanan Sedef Avcı, Kocaeli Üniversitesi Çalışma Ekonomisi bölümünden mezun oldu. Mahşeri Cümbüş topluluğundan oyunculuk dersleri alan başarılı oyuncu Sedef Avcı, daha sonra da İpek Bilgin‘den oyunculuk dersleri aldı. 

New York‘taki Actors Studio’dan gelen Anthony Vincent Bova‘nın work-shop’larına üç kez katıldı. Gaye Sökmen Ajansı’na bağlı olarak mankenlik yaptı. 1997 yılında Elite Model Look Turkey birincisi oldu. 2001 yılında Miss Turkey yarışmasında ikinci oldu ve 2001 yılında Miss Universe Kainat Güzellik Yarışmasında ülkemizi temsil etti. 

2007 yılında Menekşe ile Halil dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ ile başrol paylaşmıştır.
1,79 boyunda ve 55 kilo ağırlığında olan Sedef Avcı, kendisi gibi oyuncu ve model olan Kıvanç Kasabalı ile 2005 Temmuz ayında evlenen çiftin Can adından bir çocukları vardır. 


Sedef Avcı’nın Sosyal Medya Hesapları 

Twitter Hesabı      : https://twitter.com/sedeffavcii 
İnstagram Hesabı : http://instagram.com/sedefavci82

Sedev Avcı Rol Aldığı Dizi ve Filmler

1997 – Böyle mi Olacaktı 
2005 – Yanık Koza 
2007 – Hayattan Korkma (sinema) 
2007 – Menekşe ile Halil 
2009 – Yaprak Dökümü 
2010 – Ezel 
2009 – Romantik Komedi (sinema) 
2010 – Umut Yolcuları 
2010 – Arka Sokaklar 
2011 – Mazi Kalbimde Yaradır 
2012 – Esir Şehrin Gözyaşları – Bir Ferhat ile Şirin Hikayesi 
2013 – Romantik Komedi 2 (sinema)
2014  Boynu Bükükler
2015 – Bedel 

Sedef Avcı Resimleri




  

1 yorum:

  1. Açildigi günden itibaren ayni düzende devam eden sakirabi.com sürekli güncel turk ifsa videolarin paylasmaya devam ediyor ! Bizim sitemizde oradan buradan fiskiran reklamlar yoktur...Link kisaltma servislerini kullanip sizleri bir sürü açilan sayfalarlar bilgisayariniza otomatikmen inen kötü yazilimlardan kurtariyoruz.



    TURK IFSA VIDEOLAR=====> 2019 yeni ifsa videolar


    ÜNIVERSITELI IFSALARI=====> Yerli amator videolar


    LISELI ÇITIR LOLITALAR=====> Gizli turk adult videolar


    SITEMIZ TIKLA GIR=====> adult porno indir




    2019 En yeni adult videolar


    SITEMIZ TIKLA GIR=====> turkadult



    dildoyla azan sekreteri patronu sikiyor gizli seks turk

    SITEMIZ TIKLA GIR=====> yerliadult



    SITEMIZ TIKLA GIR=====> turk ensest videolar



    TURK ADULT SITE


    http://sakirabi.com



    http://sakirabi.com



    http://sakirabi.com









    Güncel Turk ifsa Adult site > > > http://sakirabi.com

    YanıtlaSil