12 Ocak 2015 Pazartesi

FUNDA ARAR HOŞGELDİN ŞARKISI VE ŞARKI SÖZLERİ - 2015 FUNDA ARAR HOŞGELDİN

FUNDA ARAR HOŞGELDİN ŞARKI SÖZLERİ
Yıllardır yaptığı şarkılar ve albümler ile, geniş kitlelere seslenen ve yediden yetmişe herkesin sevdiği isim olan Funda Arar, Hoşgeldin isimli yeni albümü ile 2015'e hızlı bir giriş yapmayı başardı.

Uzun zamandır Funda Arar hayranlarının beklediği, sevilen sanatçının 2015 yeni albümü Hoşgeldin tüm müzik marketlerde yerini aldı.

Şarkılarının yanı sıra kişiliği ile de büyük beğeni toplayan Funda Arar, yeni albümü Hoşgeldin ile yine kendi adına yakışır bir albüm ile müzikseverlerin beğenisine sunmuştur. 

Başarılı sanatçı Funda Arar Hoşgeldin albümünde bir çok ünlü isimler ile çalışmıştır. Bu isimlerin arasında Soner Sarıkabadayı, Ragga Oktay, Gökhan Tepe, Bora Duran, Ümit Sayın gibi bir çok ünlü isim vardır. 

Funda Arar Hoşgeldin albüm şarkıları toplamda 13 şarkıdan oluşmaktadır. Albümün çıkış parçası olarak Hayatın Hesabı adlı şarkı seçilmiş ve klip çekilmiştir. 

Funda Arar Hayatın Hesabı adlı şarkının klibinde Soma da yaşanan, maden ocağı faciasına da vurgu yaparak oldukça başarılı olmuştur. Müzik kanallarında yayınlanmaya başlayan Hayatın Hesabı klibi izleyicilerin beğenisini kazanmıştır. 

Funda Arar Hoşgeldin albüm şarkıları arasında olan ve albümle aynı ismi taşıyan Hoşgeldin şarkısı da albümün sevilen şarkıları arasındadır. Sizlere bu yazımızda Funda Arar Hoşgeldin şarkısının sözlerini paylkaşacağız.


Funda Arar Hoşgeldin Şarkı Sözleri

Funda Arar - Hoşgeldin 

Ah hoş geldin sevdiğim
Çok zaman oldu beklediğim
Sormadan adını tadını
Açtım yüreğimi
Gel konuşma
Bilmeden önünü sonunu
Dinle yüreğini
Akla danışma
Gel konuşma

Yorgunsun azıcık otur
Yüzünden hüznü götür
gunceltime.blogspot.com
Ben hallettim hesapları
Sen de bitir
Çok mutluyum gelişine
Adıma yar deyişine
Sen de bunun şerefine
Beni bitir 

Söz: Burcu Tatlıses 
 Müzik: Febyo Taşel

Funda Arar'ın yeni albümü ile aynı ismi taşıyan Hoşgeldin isimli şarkısının sözleri yukarıdaki gibidir. Şarkı ile ilgili düşüncelerinizi paylaşarak destekte bulunabilirsiniz. 

Ayrıca yukarıdaki bağlantıdan Funda Arar'ın yeni Hoşgeldin albüm şarkılarının listesini ve sözlerini bulabilirsiniz.


funda arar yeni albümü indir, funda ararın hoşgeldin şarkısının sözleri, funda arar hoşgeldin sözleri, funda arar hoşgeldin şarkı sözü, fynda arar hoşgeldin indir, 2015 funda arar albüm şarkıları indir, funda arar hoşgeldin mp3 indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder