9 Ocak 2015 Cuma

MEDCEZİR DİZİSİ UZAY (BARIŞ ALPAYKUT) KİMDİR - BARIŞ ALPAYKUT KİMDİR KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ

MEDCEZİR DİZİSİ UZAY KARAKTERİ
www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Hazar Ergüçlü, Barış Falay, Şebnem Dönmez, Taner Ölmez, Miray Daner, Barış Alpaykut, Hale Sürel gibi başarılı oyuncuların yer aldığı medcezir dizisi çok sevilen dizilerden birisidir. 

Her hafta Cuma günleri izleyici karşısında olan Medcezir dizisi Cuma günlerini zirvede kapatmayı başarmaktadır. 

Yabancı bir diziden Türkiye ye uyarlanan Medcezir dizisi, oldukça beğenilerek en çok izlenen dizilerden bir tanesi olamayı başarak fenomen olmuş durumdadır. 

Daha önce Medcezir dizi oyuncularının kimler ve konusu nedir gibi bilgileri önceki yazılarımızda paylaşmıştık. 
Bu yazımızda ise sevilen dizi Medcezir de rol alan oyuncu Barış Alpaykut hakkında bilgileri paylaşacağız. 

Meddcezir dizisinde Barış Alpaykut Uzay karakterini canlandırmaktadır. Diziye sonradan katılan ve yakışıklılığı ile bir anda dizinin gözde isimlerinden olan Barış Alpaykut en çok aranan oyuncular arasındadır. 

Hakkında bir çok şeyi merak eden hayranları google da Barış Alpaykut kaç yaşında, boyu, kilosu kaç ve Medcezir dizisi Uzay kimdir, Medcezirdeki uzayın gerçek adı nedir gibi bir çok soru sormaktadırlar. 

Bizde sizlere bu yazımızda sevilen oyuncu Barış Alpaykut, yani medcezir uzay karakteri hakkındaki bilgileri, hayatını, biyografi ve resimlerini sizler için bir araya topladık. 

MEDCEZİR DİZİ OYUNCULARI>>>

Medcezir Dizisinde Uzay Karakterini Canlandıran Kim?

Barış Alpaykut Kimdir
www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Medcezir dizisinde Uzay karakterini canlandıran Barış Alpaykut, 20 Temmuz 1987 yılında İstanbul da doğmuş ve halen burada yaşamaktadır. Dizi ve sinema oyuncularından olan Barış Alpaykut bir çok dizi ve reklam filmlerinde rol almıştır. 

Üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesinde aldıktan sonra çeşitli reklam filmlerinde oynamış olup sonrasında rol almış olduğu diziler ile tanınan isim haline gelen yakışıklı oyuncu Barış Alpaykut Sakarya Fırat adlı dizide canlandırdığı Uğur Teğmen karakteri ile herkesin beğenisini kazanan genç oyuncu Kurt Seyit ve Şura dizisinde de Kıvanç Tatlıtuğ'un kardeşi Osman karakterini canlandırarak yediden yetmişe herkesin sevdiği bir isim haline gelmiştir. 

Medcezir dizisinde de rol alan Barış Alpaykut daha önceleri Burası Osmanlı 1711 / Sır Kanunu, Bir Zamanlar Osmanlı, Kirli Beyaz, Sakarya Fırat, Kurt Seyit ve Şura dizilerinde rol almıştır. Barış Alpaykut aynı zamanda Yedigün reklamlarında da oynamıştır. 

1,77 boyunda ve 72 kilo ağırlığında olan yakışıklı oyuncu yıllardır Japon savaş sanatları üzerine yoğun çalışmalar yapmış, Aikido, judo, kılıç ve yakın dövüş teknikleri üzerine dersler almıştır. 

Barış Alpaykut Boyu : 1,77 
Barış Alpaykut Kilosu : 72 
Barış Alpaykut Twitter : https://twitter.com/BarisAlpaykut 
Barış Alpaykut Facebook : https://tr-tr.facebook.com/alpaykut.baris

Barış Alpaykut Resimleri



barış alpaykut kimdir, barış alpaykut biyografi, medcezirdeki uzay kimdir, medcezir uzay karakteri, medcezirin uzayı kaç yaşında boyu kilosu kaç, 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder