7 Ocak 2015 Çarşamba

FUNDA ARAR HAYATIN HESABI ŞARKI SÖZLERİ - FUNDA ARAR YENİ ŞARKISI HAYATIN HESABI

FUNDA ARAR HAYATIN HESABI
www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Hoşgeldin ismini verdiği yeni albümünü müzikseverlerin beğenisine sunan başarılı sanatçı Funda Arar birbirinden güzel şarkıların yer aldığı albümü ile müzik marketlerde yerini almıştır. Türkiyen'in sevilen sanatçılarından olan Funda Arar, oldukça başarılı şarkılara ve albümlere imza atmayı başarmıştır. Bu güne kadar yaptığı şarkılar ile dillerden düşmeyen Funda Arar, bunun yanı sıra mütevazi hayatı ile oldukça sevilmektedir. 

Funda Arar hayranlarının uzun zamandan beri belkledikleri sanatçının yeni albümü olmaktadır. Funda Arar Hoşgeldin ismini verdiği yeni albümü ile müzik marketlerde yerini almaktadır. Güzel ve başarılı sanatçı Funda Arar'ın yeni Hoşgeldin albümünde toplamda 13 şarkı yer alıyor. Sanatçı yeni albümünde Febyo Taşel, Yıldız Tilbe, Ragga Oktay, Burcu Tatlıses, Soner Sarıkabadayı, Bora Duran, Ümit Sayın ve Gökhan Tepe gibi bir çok önemli isimle çalışmıştır.

Funda Arar 2015 Hoşgeldin isimli yeni albümün çıkış parçası olarak, Hayatın Hesabı isimli şarkıyı seçmiştir. sözleri Günay Çoban ve müziği Febyo Taşel'e ait olan Hayatın Hesabı şarkısına birde klip çekilerek şarkının klibi de, video müzik kanallarında yayınlanmaktadır. 

Funda Arar'ın albümündeki sevilen şarkıların arasında yer alan Hayatın Hesabı şarkısı ile oldukça beğenilmektedir. Sizlere bu yazımızda Funda Arar Hayatın Hesabı şarkı sözlerini paylaşacağız.

FUNDA ARAR HOŞGELDİN ALBÜM ŞARKILARI>>>


Funda Arar Hayatın Hesabı Şarkı Sözleri


Hayatın kendi hesabı varmış,
Boşuna hesaplar yaptık.
Kalbim aşk denizlerinde batmış,
Şimdi elde var yalnızlık.

Aşk denen o büyük dağdan,
Ne kaldı?
Gönlümüzden büyük yıkıntı.

Ekmeğe tuz banmak
Yokluğa alışmak
Her derdin çaresi var
En zor şey unutmak

Gözünde hala değerim varsa
Bir hatır sormaya uğra
Hiç gitme bırak seninde bitsin
Ne kadar ömrün kaldıysa

Gözünde hala değerim varsa
Bir hatır sormaya uğra
Hiç gitme bırak seninde bitsin
Ne kadar ömrün kaldıysa


Hayatın Hesabı şarkısı Funda Ararın yeni albümünün çıkış parçasıdır. Hayatın Hesabı sözleri Günay Çoban ve müziği Febyo Taşel'e aittir. Hayatın Hesabı şarkısına birde klip çekilerek şarkının klibi de, video müzik kanallarında yayınlanmaktadır. 

funda arar hayatın hesabı şarkı sözleri, funda arar hayatın hesabı klibi sözleri, funda arar yeni albüm şarkı sözleri, hayatın hesabı, funda arar soma klipli şarkısı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder