10 Ocak 2015 Cumartesi

KİRAZ MEVSİMİ ŞARKI SÖZLERİ - KİRAZ MEVSİMİ DİZİ ŞARKISININ SÖZLERİ

KİRAZ MEVSİMİ ŞARKI SÖZLERİ... 
www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Son günlerin en çok izlenen dizilerinden biri olan Kiraz Mevsimi büyük beğeni toplayarak ve ilgi görerek devam etmektedir.

Her hafta Cumartesi günleri Fox Tv'de yayınlanan ve yayınlandığıı anda izleyenleri soluksuz ekrana kilitleyen Kiraz Mevsimi dizisi Cumartesi günlerinin vazgeçilmez dizilerinden bir tanesidir.

Başrollerinde Serkan Çauoğlu, Özge Gürel, Dağhan Külegeç, Nilperi Şahinkaya, Fatma Toptaş, Nihal Işıksaçan, Serkan Börekyemez, Neslihan Yeldan, Jale Arıkan gibi başarılı bir çok ismin yer aldığı Kiraz Mevsimi dizisi oyuncuları kadar şarkıları ile de dikkat çekmektedir.

Kiraz Mevsiminde nerdeyse her hafta bir şarkı çalınmaktadır. Kiraz Mevsiminde çalan şarkılar izleyicilerin ilgisini çekerek sözleri ve şarkının ismi gibi bir çok araştırma yapmaya başlamalarına neden olmaktadır. 

Kiraz Mevsimi izleyicilerinin en çok beğendiği şeylerden bir tanesi de, Kiraz Mevsimi dizi şarkısıdır. Hayat Gel Şaşırt Bugün Beni, Yine de İnanmam Sonsuz Aşka diye devam eden şarkı oldukça çok dinlenmektedir. 

Sizlere bu yazımızda, Kiraz Mevsimi dizisinin jenerik müziği olan, Yine de inanmam sonsuz aşka, Adı kiraz mevsimi diye devam eden şarkının sözleri yazımızın devamındadır. Kiraz Mevsimi dizi şarkısını ünlü sanatçı Aydilge söylemektedir.

KİRAZ MEVSİMİ DİZİ OYUNCULARI>>>

Kiraz Mevsimi Şarkı Sözleri 




Hayat gel şaşırt bugün beni 
Aklımdan geçenleri 
Getir koy karşıma 
Bir aşk hiç yaşanmamış gibi 
Her gün yepyeni kalır mı buralarda 
Tutar mı ellerimden 
Hatta koyar mı kalbimi kalbimin, yanına 
Yine de inanmam sonsuz aşka 
Gelip geçer sevda dedikleri 
Kısacıktır ömrü bilen bilir 
Adı kiraz mevsimi 
İnanmam sonsuz aşka 
Gelip geçer sevda dedikleri 
Kısacıktır ömrü bilen bilir 
Adı kiraz mevsimi

Kiraz Mevsiminin sevilen şarkısı olan Adı Kiraz Mevsimi isimli şarkıyı söyleyen kim diye merak edenler için söyleyeyim bu şarkıyı söyleyen ünlü sanatçı Aydilge'dir.

Şarkı Hakkındaki Düşüncelerinizi Paylaşabilirsiniz...

kiraz mevsimi şarkısı, kiraz mevsimi dizi şarkısı, kiraz mevsimi şarkısının sözleri, kiraz mevsimi şarkısını kim söylüyor, kiraz mevsimi şarkı sözleri, hayat gel şaşırt beni şarkı sözleri, kiraz mevsiminde çalan şarkılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder