6 Ocak 2015 Salı

KİRAZ MEVSİMİ AYAZ (SERKAN ÇAYOĞLU) KİMDİR - SERKAN ÇAYOĞLU KİMDİR KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ

KİRAZ MEVSİMİ AYAZ
www.gunceltime.blogspot.com
Bir yaz dizisi olarak başlayan ve kısa sürede geniş hayran kitlesine sahip olan Kiraz Mevsimi dizisi, oldukça başarı göstermesinden dolayı bu sezonda devam etmektedir. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği Kiraz Mevsimi dizisi Fox Tv ekranlarında izleyici ile buluşmaktadır. 

Her hafta Cumartesi günü en çok izlenen diziler arasında olan Kiraz Mevsimi oyuncuları ve konusu olarak büyük beğeni toplamıştır. Dizinin başrol oyuncuları olan Öykü, Ayaz yani Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel bir anda herkesin tanıdığı ve sevdiği isimler haline gelmiştir.

Kiraz Mevsimi dizisinde Ayaz karakterini, Serkan Çayoğlu canlandırmaktadır. Öykü karakterini ise Özge Gürel oynamaktadır. Yakışıklılığı ile bir anda genç kızların sevgilisi olan kiraz mevsiminin ayazı yani Serkan Çayoğlu dizide en çok aranan ve sevilen isimlerin başında gelmektedir. Öykü ile Ayaz birbirlerine aşık iki gençtir, çok sık kavga edip ama tekrar barışan aşıklar en son evlenmeye karar vermişlerdi. Bakalım öykü ve ayaz evlenebilecekler mi?

Bizler sizler için Kiraz Mevsimi dizisinde Ayaz karakterini canlandıran yakışıklı oyuncu Serkan Çayoğlu ile ilgili merak edilenleri ve Serkan Çayoğlu kimdir, kaç yaşında, kiraz mevsimi ayaz kimdir resimleri gibi yapılan araştırmaların cevaplarını derledik.

KİRAZ MEVSİMİ OYUNCULARI>>>

Kiraz Mevsimi Dizisi Ayaz Dinçer Karakteri Kimdir?

Serkan Çayoğlu Kimdir 
www.gunceltime.blogspot.com
Kiraz Mevsimi dizisinde Ayaz karakterini canlandıran Serkan Çayoğlu 31 Mayıs 1987 yılında Almanya’da doğmuştur. Yakışıklı oyuncu eğitimini bu ülkede tamamlamıştır. Erlangen-Nuremberg Üniversitesinde Ekonomi eğitimi gören başarılı oyuncu gerçek mesleği yerine modellik ve oyunculuk yapmaktadır.

Mankenlik ve oyunculuk mesleğine Almanya’da başlamış ancak asıl başarıyı Türkiye’de yakalamıştır. Daha önce sadece yaz aylarında Türkiye’ye gelebilen Serkan Çayoğlu eğitimini tamamladıktan sonra Türkiye’ye yerleşmiş, aralarında Ümit Çırak, Bahar Kerimoğlu ve Dolunay Soysert’in de bulunduğu ünlü kişilerden oyunculuk dersleri almıştır. Hande Yener’in hit şarkılarından biri olan Ya Ya Ya klibinde oynayan yakışıklı oyuncunun sonrasında yerli dizi serüveni başlamıştır. 

6 yıldır modellik yapan ve Türkiye’de jön olmayı hedefleyen Serkan Çayoğlu’nun ilk oyunculuk işi Kızım Nerede dizisi olurken, Kuzey Güney dizisinde konuk oyuncu olarak karşımıza çıkmıştır. Merve Boluğur’un canlandırdığı karakterin İtalya’dan gelen arkadaşını oynayan Serkan Çayoğlu daha sonra Zeytin Tepesi adlı KANAL D dizisinde rol almıştır. Serkan Çayoğlu’nun başarılı gunceltime.blogspot.com bir performans sergilediği dizi ne yazık ki sadece 7 bölüm sürmüş ve reyting yarışlarına yenilerek erken final yapmıştır. Usta oyuncularla aynı dizide rol alan Serkan Çayoğlu asıl çıkışını bu diziden hemen sonra Kiraz Mevsimi ile yapmıştır.

Serkan Çayoğlu Yaşı Kaç : 28
Serkan Çayoğlu Boyu Kaç : 1,88
Serkan Çayoğlu Kilosu Kaç : 82
Serkan Çayoğlu Twitter Adresi : twitter.com/SerkanCayoglu
Serkan Çayoğlu Facebook Adresi : www.facebook.com/serkancayogluofficial
Serkan Çayoğlu İnstagram Adresi : 

Serkan Çayoğlu Rol Aldığı Diziler

- Kiraz Mevsimi (Ayaz)
- Zeytin Tepesi
- Kuzey Güney 
- Kızım Nerede

Serkan Çayoğlu Resimleri





kiraz mevsimindeki ayaz, ayaz karakteri kimdir, kiraz mevsimi ayaz resimleri, serkan çayoğlu kaç yaşında, serkan çayoğlu biyografi, kiraz mevsimi oyuncuları, öykü ve ayaz resimleri, öykü ve ayaz gerçekte sevgili mi, ayazın boyu kilosu kaç, ayazın tuttuğu takım, kiraz mevsimi ayazın gerçek hayatı, kiraz mevsimi ayazın gerçek adı ne, serkan cayoglu resimleri, serkan çayoğlu biyografi, serkan çayoğlu nereli

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder