17 Ocak 2015 Cumartesi

FUNDA ARAR YEDİVERENİM ŞARKI SÖZLERİ - 2015 FUNDA ARAR HOŞGELDİN ALBÜMÜ YEDİVERENİM ŞARKI SÖZÜ

FUNDA ARAR YEDİVERENİM ŞARKI SÖZLERİ
Yıllardır yaptığı şarkılar ve albümler ile, geniş kitlelere seslenen ve yediden yetmişe herkesin sevdiği isim olan Funda Arar, Hoşgeldin isimli yeni albümü ile 2015'e hızlı bir giriş yapmayı başardı.

Uzun zamandır Funda Arar hayranlarının beklediği, sevilen sanatçının 2015 yeni albümü Hoşgeldin tüm müzik marketlerde yerini aldı.

Şarkılarının yanı sıra kişiliği ile de büyük beğeni toplayan Funda Arar, yeni albümü Hoşgeldin ile yine kendi adına yakışır bir albüm ile müzikseverlerin beğenisine sunmuştur. 

Başarılı sanatçı Funda Arar Hoşgeldin albümünde bir çok ünlü isimler ile çalışmıştır. Bu isimlerin arasında Soner Sarıkabadayı, Ragga Oktay, Gökhan Tepe, Bora Duran, Ümit Sayın gibi bir çok ünlü isim vardır. 

Funda Arar Hoşgeldin albüm şarkıları toplamda 13 şarkıdan oluşmaktadır. Albümün çıkış parçası olarak Hayatın Hesabı adlı şarkı seçilmiş ve klip çekilmiştir. 

Funda Arar Hayatın Hesabı adlı şarkının klibinde Soma da yaşanan, maden ocağı faciasına da vurgu yaparak oldukça başarılı olmuştur. Müzik kanallarında yayınlanmaya başlayan Hayatın Hesabı klibi izleyicilerin beğenisini kazanmıştır. 

Funda Arar Hoşgeldin albüm şarkıları arasında olan ve sevilen şarkılardan biriside Yediverenim isimli şarkıdır. Sizlere bu yazımızda Funda Arar Yediverenim şarkısının sözlerini paylkaşacağız.


Funda Arar Yediverenim Şarkı Sözleri

Funda Arar - Yediverenim Sözleri 

Yeni bir sayfa açtım hayatımda
Önce tanrının sonra senin adınla başladım
Sana varmayan seni bulmayan her ne varsa
Düşünmeden, çekinmeden elimle taşladım

Değer miydi değmez miydi hesapsızım yine
Uyutmuyor yürek seni sana rağmen bile
gunceltime.blogspot.com'a aittir
Bir akşam gel kalmasan da uğra ayak üstü
Nasılsa bu halim hep böyle diken üstü

Ah yararsızım, ayarsızım
Çok özledim çok yalnızım
Çaresizim yediverenim gidiverenim ansızın
Yararsızım, ayarsızım
Çok özledim çok yalnızım
Çaresizim yediverenim gidiverenim ansızın

Söz: Şebnem Sungur
Müzik: Gökhan Tepe
Düzenleme: Febyo Taşel

funda arar hoşgeldin albümündeki tüm şarkıların isimleri, funda arar yediverenim şarkı sözleri, funda arar yediverenim indir, funda arar yediverenim şarkı sözü, funda ararın yediverenim şarkısının sözleri, funda arar şarkı sözleri, 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder