31 Ocak 2015 Cumartesi

GÜLLERİN SAVAŞI GÜLRU (DAMLA SÖNMEZ) KİMDİR - DAMLA SÖNMEZ KİMDİR BİYOGRAFİ KAÇ YAŞINDA

güllerin savaşı dizi oyuncuları kimler, güllerin savaşı oyuncularının isimleri, güllerin savaşı dizisi karakter isimleri, güllerin savaşı gülru resimleri, güllerin savaşındaki gülru kimdir, gülru kaç yaşında, güllerin savaşı gülru gerçek adı, damla sönmez kimdir, damla sönmez biyografi, damla sönmez wikipedi, damla sönmez kaç yaşında boyu kilosu kaç, damla sönmez resimleri fotografları, güllerin savasi gülru, gulru kaç yaşında

GÜLLERİN SAVAŞI GÜLRU KİMDİR

Kanal D'nin sevilen dizisi Güllerin Savaşı oldukça ilgi görmüş ve sevilerek izlenmeye devam etmektedir. Cumartesi akşamlarının bir numaralı dizisi olan Güllerin Savaşı dizisi yeni bölümleri ile ekranlarda olmaktadır. 

Yazın başlayan ve oldukça ilgi görerek izleyici kitlesini arttıran Güllerin Savaşı dizisi, son zamanların en çok izlenen dizileri arasındadır. Güllerin Savaşı dizi konusu genel olarak. Babasının bahçıvanlık yaptığı köşkte büyüyen dünyalar güzeli Gülru karakteri, küçüklüğünden beri kendisine örnek aldığı ve büyüyünce köşkün hanımı olan Gülfem gibi olmak isteyen Gülru'nun yaşantısını anlatmaktadır.

Güllerin Savaşı dizi oyuncuları arasında Damla Sönmez, Canan Ergüder, Barış Kılıç, Yiğit Kirazcı, Sercan Badur, Zeynep Köse, Uğur Kurul, Meltem Pamirtan, Feyza Civelek, Aslı İçözü, Berk Yaygın, Ceren Koç gibi başlarılı bir çok oyuncunun yer alması izleyicinin beğenisini kazanmıştır. 

Güllerin Savaşı dizisinde Gülru karakterini canlandıran Damla Sönmez, dizi oyuncuları arasında en çok aranan ve sevilen isimlerin başında gelmektedir. Güzelliği ve oyunculuk performansı ile herkesi kendine hayran bırakan Damla Sönmez yani gülru karakteri hakkında güllerin savaşı gülru kimdir, kaç yaşında, gerçek adı ne, damla sönmez kimdir, kaç yaşında boyu kilosu kaç gibi sorulan sorulan cevapları yazımızın devamındadır.

GÜLLERİN SAVAŞI DİZİ OYUNCULARI>>>

Gülllerin Savaşı Gülru Karakterini Canlandıran Kim?

Damla Sönmez Kimdir

Güllerin Savaşı dizisinde Gülru karakterini canlandıran güzel oyuncu Damla Sönmez 03 Mayıs 1987 yılında İstanbul'da doğmuş; sinema ve dizi filmi oyuncusudur. Güzelliği ve oyunculuk performansı ile beğenilen Damla Sönmez daha ilkokul yaşlarındayken Müjdat Gezen Sanat Merkezi nde tiyatro kursuna gitmiştir. Lise eğitimini Saint Joseph Fransız Lisesinde bitirmiştir. 

Türk televizyonunda bir çok yapımda yer alan Damla Sönmez Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda yarı zamanlı 2 yıl keman 1 yıl piyano dalında öğrenim gördü. St. Joseph Lisesi'ni bitirdikten sonra Fransa'da Paris Sorbonne Üniversitesi'nde tiyatro eğitimi alan oyuncu Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü'ne devam etmektedir.

Güzel oyuncu 2009 yılında Bornova Bornova filmiyle 46. Altın Portakal Film Festivalinde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünü aldı.  Aynı zaman da “Bir Aşk Hikayesi” adlı dizide Ceylan karakterini canlandırması ile Damla Sönmez kısa süre içinde gerek güzelliği gerek yeteneği ile dikkatleri üzerine çekmiş ve seyirciye kendini sevdirmeyi başarmıştır. 

Şimdi ise son olarak Güllerin Savaşı dizisinde canlandırdığı Gülru karakteri ile izleyci karşısında olan Damla Sönmez 1.62 boyunda, 53 kilodadır. Gözleri renkli, saçları açık kumraldır. 

Damla Sönmez Yaşı: 28
Damla Sönmez Boyu: 1,62
Damla Sönmez Kilosu: 53
Damla Sönmez Twitter: twitter.com/DamlaSonmez 
Damla Sönmez Facebook: www.facebook.com/DamlaSonmezOfficial 
Damla Sönmez İnstagram: 

Damla Sönmez'in rol aldığı diziler; 

- (2014) Güllerin Savaşı - Gülru Çelik 
- (2013) Bir Aşk Hikayesi - Ceylan German 
- (2012) Şubat - Gelin - (2010) Türkan - Turhan 
- (2008) Gece Gündüz - Pınar 
- (2008) Emret Komutanım - Karamel 
- (2007) Fırtınalı Aşk - Melda Talay 
- (2006) Şarkılar Susmasın - Aycan 
- (2006) Sahte Prenses - Sedef 
- (2006) Pertev Bey'in Üç Kızı - Nermin 
- (2005) Kapıları Açmak - Gülşen 
- (2004) Omuz Omuza - Pelin 
- (2004) Camdan Pabuçlar - Gülçin 

Damla Sönmez'in rol aldığı sinema filmleri şunlardır; 

- (2014) Deniz Seviyesi - Damla 
- (2013) Sen Aydınlatırsın Geceyi
- Defne - (2012) Uzun Hikaye - Ayla 
- (2011) Kurtuluş Son Durak - Tülay 
- (2011) Alala (Kısa Film) - Kardeş 
- (2010) Çakal - Deniz 
- (2010) Mahpeyker Kösem Sultan - Emine / Kösem Sultan 
- (2009) Kampüste Çıplak Ayaklar - Ebru 
- (2009) Bornova Bornova - Özlem

Damla Sönmez Resimleri



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder