24 Ocak 2015 Cumartesi

ULAN İSTANBUL DİZİSİ NEDEN BİTTİ - ULAN İSTANBUL FİNAL Mİ YAPTI - ULAN İSTANBUL DİZİSİ BİTECEK Mİ

ULAN İSTANBUL DİZİSİ NEDEN BİTTİ

Televizyon dünyasında her geçen gün yeni bir dizi eklenirken, diğer bir dizi ise yayından kalkıyor. Yüksek reyting ve izlenme oranı ile yayınlanan diziler belli bir zaman sonra yenik düşerek yayından kalkabiliyor.

Yayından kalkan ve final yapmak zorunda kalan dizlere son eklenen ise sevilen dizi Ulan İstanbul dizisi oldu. Kanal D ekranlarında ilgi ile izlenen ve sevilen dizi ulan istanbul yayından kaldırılıyor. 

Geniş hayran kitlesine sahip olan Ulan İstanbul dizisi oyuncuları ve konusunun yanısıra dizide söylenen şarkılar ile de oldukça konuşulmuş ve beğenilmiştir. Başrollerinde Şebnem Bozoklu, Uğur Polat, Erkan Kolçak Köstendil, Sevtap Özaltun, Kaan Yıldırım gibi oyuncuların yer aldğı ulan istanbul dizisi final yapma kararı ile izlyencilerini üzmüş durumdadır.

Özellikle dizideki Yaren ve Karlos ikilisinin söyledikleri şarkıların büyük beğeni toplaması ve sevilmesi ile en çok izlenen dizilerden biri olan Ulan İstanbul dizisi son haftalarda iyice gerileyerek reytingldere yenik düşmüştür. 

Her hafta Pazartesi günleri yayınlanan Ulan İstanbul dizisi bu hafta 31. bölüm ile ekranlara gelecektir. İki bölüm daha yayınlandıktan sonra 33. bölüm ile final yapacak olan ulan istanbul dizisi pazartesi günleri yayınlanan Paramparça ve Karadayı dizilerine yenilerek final yapma kararı almıştır. 

Ulan İstanbul dizisi bitiş kararı ile Sosyal Medyada da büyük tepkiler almıştır. Bitmesini istemeyen Ulan İstanbul dizisi izleyicileri dizinin bitmemesi için yorumlar yapmaktadırlar. Yapılan yorumlara ve alınan tepkilere göre geniş hayran kitlesine sahip olan Ulan İstanbul dizisinin bu ani final kararı oldukça şaşırtıcı durumdadır.

Ulan İstanbul Dizisi Neden Final Yapıyor?
Sizce Final Yapması Doru mudur?

ulan istanbul dizisi neden bitti, ulan istanbul neden bitiyor, ulan istanbul dizisi bitti, mi, ulan istanbul erken final mi yapacak, ulan istanbul dizisi ne zaman bitecek, ulan istanbul dizisi bitiş nedeni nedir, ulan istanbul dizisi bitiyor mu, ulan istanbul dizisi neden bitiş kararı aldı,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder