6 Ocak 2015 Salı

7 OCAK ÇARŞAMBA OKULLAR TATİL Mİ - YARIN OKULLAR TATİL Mİ - KAR TATİLİ KAÇ GÜN OLACAK

7 OCAK 2015 ÇARŞAMBA OKULLAR TATİL Mİ?
www.gunceltime.blogspot.com
Tüm Türkiye'yi etkisi altına alan yoğun kar yağışı, tüm yurtta etkisini sürdürüyor. Son yılların en etkili kar yağışı beklentisi herkesi tedirgin etmektedir. 2015 yılının ilk günlerini yaşadığımız şu zamanlarda etkisini hissettiren soğuk hava hakkında bir çok uyarı yapılmaktadır. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamalarda 5 Ocak Pazartesi günü akşam saatlerinde başlayacağı belirtilen ve 3-4 gün aralıksız süreceği söylenen kar yağışı Salı günü sabahın erken saatlerinde başlayarak etkisini arttırmış ve yağmaya devam etmektedir. 

Son yılların en sert soğuk havalarının yaşandığı şu günlerde meteoroloji hava raporlarını paylaşmaya devam etmektedir. Havaların bu denli soğuk olması ve kar yağışı olmasına sevinen bir tek öğrenciler olmaktadır. 

Bilindiği üzere 6 Ocak 2015 Salı günü okullar kar yağışı nedeni ile tatil edilmişti. Bu habere sevinen öğrenciler kar tatili haberinin ileri ki günlerde de verilip verilmeyeceğini ve okulların Çarşamba Perşembe günleri de tatil olacak mı sorusunun cevaplarını merak etmektedirler. 

7 Ocak Çarşamba Okullar Tatil mi?

Yoğun Kar yağışı nedeni ile 6 Ocak Salı gününü tatil eden yetkililer bu tatil haberini vererek öğrencileri sevindirmişti. Bu haber ve kar yağışının devam etmesi doğrultusunda başta veliler olmak üzere öğrenciler çarşamba gününün tatil olup olamayacağını merak etmektedirler.

Valiliklerden bu konu hakkında yani 7 Ocak Çarşamba günü okulların tatil olup olmadığı konusunda herhangi bir açıklamada bulunmadı. Bizler ilerleyen saatlerde bu konu hakkındaki gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.


Açıklamada ayrıca şu bilgilere yer veriliyor: 
"Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı ekipleri 2014-2015 kış sezonu için aralarında Kar Kaplanının da olduğu 1028 araç ve iş makinesi, 4 bin 815 personel ile karlı hava koşullarıyla mücadele ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı tüm birimler ile ihtiyaç halinde hizmet veren şirketlerden araç ve personel desteği sağlanacak. 

AKOM Koordinasyonunda yürütülecek çalışmalara İtfaiye, 45 adet (Hızır güç) 6*6*6 Afet Müdahale ve Kurtarma Aracı ve 1.058 Personeli ile katılacak. Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı; Kadıköy, Taksim, Saraçhane, Yenikapı, Eminönü, Üsküdar, Ümraniye, Beykoz, Göztepe, www.gunceltime.blogspot.com Kartal Meydanlarında; 223 Personel ve 38 araç ile kış mücadele çalışmaları yapacak. Atık Yönetimi Müdürlüğü; 613 Durak, 207 Üst ve Alt Geçit, 7 Çöp Aktarma İstasyonu, işleme tesisleri, depo sahası yollarında 616 Personel ve 71 araç ile görev yapacak. Zeytinburnu Spor Salonunda, 470 vatandaş misafir ediliyor.

kar tatili kaç gün, okullar tatil mi, 7 ocakta okullar tatil mi, kar tatili, 07.01.2015 okullar tatil mi, yarın okul var mı,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder