31 Ocak 2015 Cumartesi

ACİL SERVİS DİZİ OYUNCULARI KİMLER KONUSU NEDİR - SHOW TV ACİL SERVİS DİZİSİ

ACİL SERVİS DİZİ OYUNCULARI

Show Tv'nin dizi atağı sürüyor ve kanal yeni dizilerini bir bir yayınlanmaya başlıyor. Başarılı bir çok diziye imza atan Show Tv yepyeni dizisi Acil Servis ile başarısını sürdürüyor. 

Show Tv'nin yeni Acil Servis dizisi merak edilen ve izlenen diziler arasındadır. Yeni dizi Acil Servis ilk bölümü ile ekranlarda olurken, izleyici dizi hakkındaki bilgileri araştırmaya başladı. Daha önce yayınlanan Doktorlar dizisine benzeyen Acil Servis dizisi genç oyuncu kadrosundan oluşmaktadır.

Acil Servis dizi oyuncuları arasında Serhat Teoman, Nur Erkul, Seda Akman, Tamer Tıraşoğlu, Gökhan Soylu, Suzan Aksoy, Musab Ekici, Elçin Aktaş, Serkan Öztürk, Funda İlhan, Funda Şirinkal gibi bir çok başarılı oyuncu yer almaktadır. 

Acil Servis dizisindeki oyuncular her biri birer doktordur ve acil servise gelen hastaların hayatlarını kurtarmaya çalışmaktadırlar. Acil servis dizisi yabancı bir dizinin Türkiye uyarlanmasıdır. ABD de yayınlanan ve oldukça sevilen Er isimli dizinin Türkiye uyarlaması olarak ekranlarda olan dizi Acil Servis adı ile yayınlanmaktadır.

Acil Servis dizisi ile ilgili bir çok bilginin araştırılması üzerine ve özellikle acil servis oyuncuları kimler, acil servis oyuncu isimleri ve karakter isimleri neler, dizide kim hangi rolde gibi bir çok sorunun sorulması ile birlikte, sizlere Acil Servis dizisi hakkında merak edilen bilgileri paylaşacağız.

Acil Servis Dizi Oyuncuları Kimler

Acil Servis Tarık - Serhat Teoman Kimdir>>>
Acil Servis Zeynep - Nur Erkul Kimdir TIKLAYINIZ>>>
Acil Servis Yeşim - Seda Akman Kimdir>>>
Acil Servis Berzan - Tamer Tıraşoğlu Kimdir TIKLAYINIZ>>>
Acil Servis Murat - Gökhan Soylu Kimdir>>>
Acil Servis Leyla - Suzan Aksoy Kimdir>>>
Acil Servis Mert - Musab Ekici Kimdir TIKLAYINIZ>>>
Acil Servis Cenk - Caner Kurtaran Kimdir>>>
Acil Servis Şule - Funda İlhan Kimdir>>>
Acil Servis Pembe - Funda Şirinkal Kimdir>>>
Acil Servis Asuman - Sinem Uçar Kimdir>>>
Acil Servis Malik - Serkan Öztürk Kimdir>>>
Acil Servis Celal - Hasan Şahintürk Kimdir>>>
Acil Servis Tuğçe - Elçin Aktaş Kimdir TIKLAYINIZ>>>
Acil Servis Tansel Öngel 
Acil Servis Serkan Altunorak


Acil Servis Dizi Konusu Nedir 

Acil Servis dizisi genel konusu bir grup başarılı doktorun insanların hayatlarını kurtarmak için verdikleri uğraşları ve yaşananları konu almaktadır. Acil Servis, hayatın kalbinin attığı yerdir. Buraya ölümle yaşam arasındaki ince çizgide yürüyen hastalar gelir. 
Başta doktorlar olmak üzere her acil servis çalışanı da birer insandır. Onların da hayatı vardır. Aşkları, hayalleri, ümitleri, çocukları, sevgilileri, anneleri babaları... Ve bir yandan kendi hayatlarına yetişmeye çalışırken diğer yandan insan hayatını her şeyin üstünde tutmaya yemin etmişlerdir.

acil servis dizisi, acil servis dizi oyuncu isimleri, acil servisindeki oyuncuların isimleri, acil servis dizisi karakter isimleri, acil servis dizisinde kim kimdir, acil dizi konusu, acil servis birinci bölüm, acil servis yeni fragman, acil servis tuğçe hemşire kimdir, acil servis şule kimdir, acil servis berzan kimdir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder