23 Ocak 2015 Cuma

KİRAZ MEVSİMİ DOKTOR GAYE (MELTEM ÖZÇELİK) KİMDİR - MELTEM ÖZÇELİK KİMDİR KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ

KİRAZ MEVSİMİ DOKTOR GAYE KİMDİR

Fox Tv ekranlarının sevilen ve en çok izlenen dizilerinden biri olan Kiraz Mevsimi dizisi her hafta heyecan dolu yeni bölümleri ile devam etmektedir. 

Geniş hayran kitlesine sahip olan Kiraz Mevsimi dizisi yayınlandığı anda izleyenleri ekrana kilitlemeyi başarıyor. Gençlerin özellikle ilgi gösterdiği sevilen dizinin başrolündeki Ayaz karakterini canlandıran Serkan Çayoğlu sevilen isimler arasındadır. 

Kiraz Mevsimi dizisi oyuncuları Serkan Çayoğlu, Özge Gürel, Nihal Işıksaçan, Nilperi Şahinkaya, Dağhan Külegeç, Neslihan Yeldan, Fatma Toptaş, Serkan Börekyemez, Mehti Aras Aydın gibi isimler yer almaktadır. 

Kiraz Mevsimi konusu dizinin başrol oyuncuları olan Ayaz ve Öykü karakteri arasında yaşanan aşkı konu almaktadır. Dizinin beğenilen karakterlerinden olan ve hakkında her türlü bilgiyi araştıran izleyiciler, özellikle kiraz nevsimi Ayaz kimdir ve kiraz mevsimi öykü kimdir gibi bir çok arama yapmaktadırlar.

Sevilen ve ilgi izlenen Kiraz Mevsimi dizisi bu hafta 29. bölüm ile ekranlarda olacak. Kiraz Mevsimi 29. bölümde Ayazın doktoru olan Gaye karakteri 29. bölüm fragmanında izleyinin ilgisini çekmiş ve merak edilmiştir.

Sizlere bu yazımızda Kiraz Mevsimi dizisine yeni katılan ve güzelliği ile dikkat çeken Doktor Gaye karakteri hakkında bilgiler vereceğiz. Özellikle Ayaz ve Öykü arasına girmeye çalışan bir karakter olan doktor gaye karakteri dizinin en çok konuşulan isimleinden biri olmuştur. 

KİRAZ MEVSİMİ OYUNCULARI>>>

Kiraz Mevsimindeki Doktor Gaye Kimdir?

Meltem Özçelik Kimdir

Kiraz Mevsimi dizisinde Doktor Gaye karakterini canlandıran oyuncunun ismi Meltem Özçeliktir. 

Gamze Özçelik isimli oyuncu hepimizin yakından tanıdığı ve bildiği bir oyuncu olan Gamze Özçelik'in kardeşidir. Daha önce şarkıcı Ersel Gökmen'in Yalanlar isimli şarkısının klibinde oynayan Meltem Özçelik, bu klipten sonra bir çok dizi ve film teklifleri almış ve bunlardan sadece Kiraz Mevsimini seçmiştir.

Ablası Gamze Özçelik gibi başarılı bir oyuncu olmak isteyen Meltem Özçelik, Kiraz Mevsimi dizisinde canlandırdığı Doktor Gaye karakteri ile oldukça beğenilmiştir. 

Ayaz'ın doktoru olan Gaye, Öykü tarafından kıskanılır ve Ayaz ile Gaye aralarında birşey olduğunu sezen Öykü bu işin peşini bırakmamaktadır. Kiraz Mevsimi Doktor Gaye hakkında daha geniş bilgileri ilerleyen günlerde güncelleştireceğiz.

Meltem Özçelik Resimleri




kiraz mevsimi oyuncuları, kiraz mevsimi oyuncu isimleri, kiraz mevsimi doktor gaye, kiraz mevsimindeki doktor gaye, kiraz mevsimi doktor gaye kimdir, meltem özçelik kimdir, meltem özçelik hakkında bilgi, meltem özçelik kaç yaşında, meltem özçelik biyografi, meltem özçelik resimleri,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder