21 Ocak 2015 Çarşamba

GÖKSEL KELEPÇE ŞARKI SÖZLERİ - GÖKSEL YENİ ALBÜM ŞARKILARI KELEPÇE İNDİR

GÖKSEL KELEPÇE ŞARKI SÖZLERİ 
www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Bu güne kadar şarkılarıyla ve albümleriyle herkesin gönlünde taht kuran ve mütevazi bir kişiliğe sahip olan Göksel, merakla beklenen yeni albümünü çıkardı. 

Başarılı yorumu ve güçlü sesiyle sayısız sarkılara imza atan Göksel, sevilen sanatçılar arasındadır. Göksel, en son 2012 yılında çıkardığı Bende Bir Aşk Var albümü ile dinleyicileriyle buluşmuştu.

Başarılı ve güzel sanatçı Göksel uzun süren sessizliğini bozarak yeni albümü olan Sen Orda Yoksun isimli yeni albümünü müzikseverlerin beğenisine sundu. Göksel yeni albümü Sen Orda Yoksun ile tüm müzik marketlerde yerini alırken şarkıları beğenilmeye ve dinlenmeye devam etmektedir.

Başarılı ve güzel sanatçı Göksel Avrupa Müzik etiketiyle çıkarmış olduğu 9. albümü olan Sen Orda Yoksun albümünde toplamda 11 şarkı yer almaktadır. Albümde sadece bir şarkıda Mabel Matiz ile ortak çalışan Göksel, geri kalan 10 şarkının söz ve müziğini kendi yazmıştır. Birbirinden güzel şarkıların yer aldığı Göksel'in yeni albümü içerisindeki sevilen şarkılardan bir tanesi de Kelepçe isimli şarkıdır. Yazımızın devamında Söz müzik Göksel'e ait olan Kelepçe adlı şarkısının sözlerini sizler için yayınlamaktayız. 

GÖKSEL SEN ORDA YOKSUN ALBÜM ŞARKILARI>>>

Göksel Kelepçe Şarkı Sözleri 
www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Çıkardım Kelepçeni Git Hadi 
Bir Müebbet Hapsetsem Seni 
Felaket Kaçınılmaz Ki 
Gerçek Üstü Yeminler 
Güzel Ama Yasaklar 
Bozulmak İster Yıkılmak İster
Başka Bi` Nefes İsteme 
Başka Bi` Şevkat Arama 
Hangimiz Daha Benciliz Bilmem Ki
gunceltime.blogspot.com 
Yabancı Suları Merak Etme 
Sevmediğim Düşler Kurma 
Bu Mümkün Olabilir Mi 
Sanmam Ki 
Arsız Çocuğu Uyandırdın İçimdeki 
Yalnız Benim Olman İçin 
Savaştım Her Aşık Gibi 

Söz: Göksel
Müzik: Göksel
göksel, göksel yeni albümü, göksel sen orda yoksun albümü indir, göksel sen orda yoksun albüm şarkıları, göksel yeni şarkıları, göksel yeni albümündeki şarkıların isimleri, göksel kelepçe şarkısı, göksel kelepçe şarkı sözleri, göksel kelepçe sözleri, göksel kelepç indir, kelepçe şarkısını kim söylüyor,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder