28 Ocak 2015 Çarşamba

MEDCEZİR DİZİSİ EYLÜL (HAZAR ERGÜÇLÜ) KİMDİR - HAZAR ERGÜÇLÜ KİMDİR KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ

medcezir eylül, medcezir dizisindeki eylül kim, medcezir eylül karakteri kimdir, medcezirdeki eylül kaç yaşında, medcezirin eylülü, medcezir eylülün giydigi kiyafetler, medcezir hazar ergüçlü, hazar ergüçlü kimdir, hazar ergüçlü kaç yaşında boyu kilosu kaç, hazar ergüçlü resimleri, hazar ergüçlü, medcezirdeki eylül kaç yaşında,

MEDCEZİR DİZİSİ EYLÜL KARAKTERİ
www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Hazar Ergüçlü, Barış Falay, Şebnem Dönmez, Taner Ölmez, Miray Daner, Barış Alpaykut, Hale Sürel gibi başarılı oyuncuların yer aldığı medcezir dizisi çok sevilen dizilerden birisidir. 

Her hafta Cuma günleri izleyici karşısında olan Medcezir dizisi Cuma günlerini zirvede kapatmayı başarmaktadır. Yabancı bir diziden Türkiye ye uyarlanan Medcezir dizisi, oldukça beğenilerek en çok izlenen dizilerden bir tanesi olamayı başarak fenomen olmuş durumdadır. 

Daha önce Medcezir dizi oyuncularının kimler ve konusu nedir gibi bilgileri önceki yazılarımızda paylaşmıştık. Bu yazımızda ise sevilen dizi Medcezir de rol alan oyuncu Hazar Ergüçlü hakkında bilgileri paylaşacağız. 

Meddcezir dizisinde Hazar Ergüçlü, Eylül karakterini canlandırmaktadır. Dizide güzelliği ile bir anda dizinin gözde isimlerinden olan Hazar Ergüçlü en çok aranan oyuncular arasındadır. 

Hakkında bir çok şeyi merak eden hayranları google da Hazar Ergüçlü kaç yaşında, boyu, kilosu kaç ve Medcezir dizisi Eylül kimdir, Medcezirdeki eylül gerçek adı nedir gibi bir çok soru sormaktadırlar. 

Bizde sizlere bu yazımızda sevilen oyuncu Hazar Ergüçlü  yani medcezir Eylül karakteri hakkındaki bilgileri, hayatını, biyografi ve resimlerini sizler için bir araya topladık. 


Medcezir Dizisinde Eylül Karakterini Canlandıran Kim?

Hazar Ergüçlü Kimdir
www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Medcezir dizisinde Eylül karakterini canlandıran Hazar Ergüçlü, 1 Ocak 1992 yılında Kuzey Kıbrıs Lefkoşa’da doğmuştur. Güzelliği ile dizide sevilen ve beğenilen isimlerden olan Hazar Ergüçlü Haliç Üniversitesi’nde Tiyatro Bölümü okumaktadır.

Oyunculuğa ilk olarak tiyatro ile başlayan güzel oyuncu Hazar Ergüçlü, Lefkoşa Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu tiyatro çalışmalarına katılmıştır. Derviş Zaim adlı yönetmen tarafından çekilen Gölgeler ve Suretler adlı sinema filmi ilk deneyimidir. 

Böylece sinema hayatına profesyonel olarak ilk adımı atmış oldu. 7 Eylül 2011 tarihinde Kanal D’de yayınlanmış olan Kuzey Güney adlı televizyon dizisinde Simay Canay adlı karakteri canlandırmıştır. Kuzey Güneydeki Simay karakteri ile tanınan ve bir anda tanınan isim haline gelen başarılı oyuncu 1,68 boyunda ve 56 kilo ağırlığındadır. 

Sevilen dizi oyuncularından olan güzel oyuncu Hazar Ergüçlü, şimdi ise Star Tv’de yayınlanan Medcezir adlı dizide Eylül karakterini oynamaktadır. Hazar Ergüçlü İstanbul’da oturmaktadır. Hazar Ergüçlü'nün sosyal medya hesapları ve resimleri aşağıdaki gibidir.

Hazar Ergüçlü Yaşı: 23
Hazar Ergüçlü Boyu: 1,68
Hazar Ergüçlü Kilosu: 56
Hazar Ergüçlü Twitter: https://twitter.com/erguclu_
Hazar Ergüçlü Facebook: https://tr-tr.facebook.com/HazarErguclu01
Hazar Ergüçlü İnstagram: http://instagram.com/hazarergucluu/

Hazar Ergüçlü Resimleri




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder