19 Ocak 2015 Pazartesi

GÖKSEL SEN ORDA YOKSUN ŞARKI SÖZLERİ - GÖKSEL YENİ ALBÜM ŞARKILARI

GÖKSEL SEN ORDA YOKSUN ŞARKI SÖZLERİ

Pop dünyasının tanınan ve bilinen isimleri dediğimizde ilk sıralarda aklımıza gelen kişilerden biri de şüphesiz Göksel olmaktadır. Bu güne kadar şarkılarıyla ve albümleriyle herkesin gönlünde taht kurmuş bir kişiliğe sahip olan Göksel, merakla beklenen yeni albümünü çıkardı. 

Başarılı yorumu ve güçlü sesiyle sayısız sarkılara imza atan Göksel sevilen sanatçılar arasındadır. Göksel, en son 2012 yılında çıkardığı Bende Bir Aşk Var albümü ile uzun süre müzik listelerinin başında kalmış ve yılın kadın sanatçısı ödülünü almıştır.

Başarılı ve güzel sanatçı Göksel şimdi ise 9. albümü olan Sen Orda Yoksun Albümünü sevenleri ile buluşturdu. Göksel'in yeni albümünde toplamda 11 şarkı yer almaktadır.

Göksel yeni Sen Orda Yoksun albümü, Avrupa Müzik etiketiyle müzik marketlerde yerini aldı. Albümde sadece bir şarkıda Mabel Matiz ile ortak çalışan Göksel, geri kalan 10 şarkının söz ve müziğini kendi yazmıştır. 

Birbirinden güzel şarkıların yer aldığı Göksel'in yeni albümü içerisindeki şarkılardan bir tanesi de albümle aynı ismi taşıyan Sen Orda Yoksun isimli şarkıdır. Yazımızın devamında Söz müzik Göksel'e ait olan Sen Orda Yoksun şarkısının sözlerini bulabilirsiniz. 


Göksel Sen Orda Yoksun Şarkı Sözleri

Siyah Beyaz Bir Adamdı
Hayalimdeki Resim 
Kadehimi Fırlattım Yüzüne 
Kızgınım Hiç Gelmeyişine 
Bilmeyişine Hissetmeyişine 

Sen Orda Yoksun 
Çağırdığımda 
Susuzluğumda Açlığımda 
Sen Orda Yoksun Koşsam 
Sarılsam Tutunsam Yoksun 
Ruhumun Kara Boşluğunda 

Sen Orda Yoksun 
Ne Anlamsız Ne Tuhaftı 
Kendime Söylediğim Yalanlar 
Olmayacak Bi` Rüyaya İnandım 
Hırçınlığım İmkansızlığına 
Suskunluğuna Uzaklığına 

Söz: Göksel 
Müzik: Göksel 

göksel sen orda yoksun albümü tüm şarkı sözleri, Göksel Sen Orda Yoksun Şarkı Sözleri, Göksel Sen Orda Yoksun lyrics , Göksel Sen Orda Yoksun Albümü indir, sen orda yoksun şarkısının sözleri göksel, göksel kızgınım hiç gelmeyişine şarkı sözleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder